Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαγεωργίου – Σνικ: Περνάει σε άλλο level η σχέση του διάσημου ζευγαριού
LIFESTYLE

Παπαγεωργίου – Σνικ: Περνάει σε άλλο level η σχέση του διάσημου ζευγαριού

Παπαγεωργίου - Σνικ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Σνικ είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του θεάματος τους τελευταίους μήνες.

Παπαγεωργίου – Σνικ: Ο φακός τους συλλαμβάνει συχνά να ζουν τον έρωτά τους σε διάφορα σημεία της Αθήνας και φαίνεται ότι η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nάσου Σιδέρη για το DownTown ο Σνικ μετακόμισε στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δείχνοντας ότι το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού πλέον συζούν. Όπως αναφέρει το ίδιο το δημοσίευμα, αν και αυτό το βήμα ίσως να μοιάζει βιαστικό και πρόωρο, το ζευγάρι απάντησε στους δικούς του ανθρώπους ότι δεν μπορούν να περνούν πολλές ώρες της ημέρας χώρια και η μετακόμιση ήταν η λογική συνέχεια αυτού που ζουν.

Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό νέο που έχουμε για το ευτυχισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι, αν και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους, έχει κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις, τις οποίες έχει απαθανατίσει ο φακός. Έτσι λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, το απόγευμα του Σαββάτου παρευρέθηκαν στα γενέθλια της Έλενας Χριστοπούλου και κέντρισαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Ο Snik, δεν δημοσίευσε κάτι στα social media, όμως, το Instastory της Βασιλικής Ρούσσου, τον απαθανάτισε την στιγμή που έβγαινε η τούρτα της artist manager.

Παπαγεωργίου – Σνικ: Το ταξίδι στο εξωτερικό

Επιπλέον ακόμα μια κοινή, αλλά μακρινή εμφάνιση, έκανε το διάσημο ζευγάρι, διατηρώντας και πάλι όσο μπορούσαν χαμηλούς τόνους. Το ζευγάρι της showbiz, αυτή την φορά απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο στην πρωτεύουσα της μόδας, το… Μιλάνο. Η κάμερα, της εκπομπής «Το Πρωινό», εντόπισε τους κριτές του GNTM, στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν αναχωρήσουν για την γειτονική μας χώρα και εννοείται ανάμεσά τους ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από την άλλη, ο γνωστός ράπερ ταξίδεψε με διαφορετική πτήση, προκειμένου να μην κεντρίσουν τα βλέμματα επάνω τους. Όμως, πριν μερικές ώρες ο Snik, δημοσίευσε ένα Instastory στην τοποθεσία, “Milan, Italy”, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Να υπενθυμίσουμε, πως όπως είχε αποκαλύψει η Βίκυ Καγιά στην Ελένη Μενεγάκη η νικήτρια του GNTM θα αναδειχτεί στην Αθήνα ενώ στο Μιλάνο θα πάνε για απλά γυρίσματα.

Παπαγεωργίου – Σνικ: Στιγμιότυπο από τρυφερή τους εμφάνιση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις