Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου “αρτιμελής”: Η Κατερίνα ξαναχτύπησε (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου “αρτιμελής”: Η Κατερίνα ξαναχτύπησε (vid)

Νοτοπούλου "αρτιμελής": Δεν έχουν τέλος οι λεκτικές γκάφες της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Νοτοπούλου “αρτιμελής”: Νέο φραστικό «ατόπημα» από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της. Μετά τον «τσέο», όπως αναφέρθηκε στον CEO της Thomas Cook πριν από λίγες εβδομάδες, η Κατερίνα Νοτοπούλου ξαναχτύπησε. Αυτήν τη φορά μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Novartis θα είναι… «αρτιμελής»! Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στην Προανακριτική για τη Novartis, μετά και την αποπομπή Πολάκη και Τζανακόπουλου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η εκπροσώπηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της στην Επιτροπή «θα είναι αρτιμελής»… όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος!

Δείτε το βίντεο:
Η Νοτοπούλου έκανε τον CEO… «τσέο»

Κατερίνα Νοτοπούλου: Από τις… πρωταγωνίστριες του Twitter

Η πρώτη φορά που κέντρισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των χρηστών του Τwitter ήταν όταν έγραψε για τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν της ότι η λέξη «διευθύνων» κλίνεται. Έτσι έγραψε:

«Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σ.σ.: αντί του σωστού «διευθύνοντα») σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Η δεύτερη φορά ήταν όταν θέλησε να γράψει ότι πρέπει να δώσουμε καινούργιο νόημα στην πολιτική. Ήθελε προφανώς να γράψει να επανανοηματοδοτήσουμε την πολιτική. Δεν της βγήκε έτσι όμως.

«Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν ότι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για τη ζωή σου».

Γράφοντας στο Instagram για τους πολιτικούς της αντιπάλους στη Θεσσαλονίκη ότι διοίκησαν τον δήμο «σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης». Μάλλον ήθελε να πει σε εποχές που αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση των χρημάτων από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά το είπε λίγο συνοπτικά.

Έγραψε πάλι στο Instagram: «Βασικός πολιτικός λόγος που πήρα την απόφαση είναι ο κίνδυνος να επιστρέψει ο Δήμος στην εποχή του…τίποτα. Με την έννοια ότι οι ανθυποψήφιοί μου είναι άνθρωποι που είτε διοίκησαν σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης στον Δήμο είτε εγκατέλειψαν την Θεσσαλονίκη σε κρίσιμες περιόδους για την κεντρική πολιτική σκηνή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις