Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδαμάντιος Μαντής – μητέρα: Συγκλονίζει, από το δωμάτιο του αδικοχαμένου πολίστα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Αδαμάντιος Μαντής – μητέρα: Συγκλονίζει, από το δωμάτιο του αδικοχαμένου πολίστα (vid)

Αδαμάντιος Μαντής - μητέρα: Με τρεμάμενη φωνή, υγρά μάτια και φωνή που σπάει η μητέρα του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή άνοιξε την πόρτα του δωματίου του γιου της.

Αδαμάντιος Μαντής – μητέρα: Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, του νεαρού πολίστα που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. «Ήμουν έξω με τον άντρα μου σε μια κοινωνική υποχρέωση. Τον πήρα τηλέφωνο 01:15 και δεν το σήκωνε. Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Πήρα 7-8 τηλέφωνο, στο 8ο τηλεφώνημα το σηκώνει μια κυρία και μου λέει “είστε η μαμά του Αδαμάντιου;” λέω μάλιστα. Μου λέει “είμαι νοσηλεύτρια στο Τζάνειο, ελάτε”. Μου κόπηκαν τα πόδια, τη ρώτησα “το παιδί μου ζει;” μου λέει “ελάτε εδώ”.

Με φώναξαν μέσα δύο νευρολόγοι και μου είπαν ότι ο Αδαμάντιος έχει πάρα πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ελάχιστα χτυπήματα στο θώρακα και ότι τον σώζει μόνο ένα θαύμα. Τον ανέβασα στην εντατική και μετά μας κάλεσε πάλι η νευροχειρούργος και μας είπε ότι η μόνη ελπίδα που δίνει στο παιδί μου είναι μία ώρα, μια μέρα, μια εβδομάδα, ο Θεός.

Με παρηγορεί ότι ο Αδαμάντιος εκεί που είναι, είναι ήλιος, θα τους βοηθήσει όλους, ότι όποιος πάει να χτυπήσει σε τοίχο, θα είναι εκεί και θα το τραβάει πίσω και ότι δεν θα αφήσει κανέναν φίλο του να στεναχωρήσει τη μαμά του, όπως για πρώτη φορά στη μικρή του ζωή, στεναχώρησε αυτός εμένα. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, πραγματικά δεν ξέρω», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου.

Αδαμάντιος Μαντής: Η εξομολόγηση καρδιάς της μητέρας του αδικοχαμένου πολίστα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις