Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τρύφωνας Σαμαράς δώρο: «΄Ηθελε να μου πει πόσο πολύ με αγαπάει» – ένα «χρυσό» βραχιόλι
LIFESTYLE

Τρύφωνας Σαμαράς δώρο: «΄Ηθελε να μου πει πόσο πολύ με αγαπάει» – ένα «χρυσό» βραχιόλι

Τρύφωνας Σαμαράς δώρο: Ο ταλαντούχος κομμωτής είχε για άλλη μια φορά διάθεση για αποκαλύψεις, γι' αυτό και έκανε λόγο για το πανάκριβο δώρο που έχει λάβει από φίλο του.

Τρύφωνας Σαμαράς δώρο: Για άλλη μια φορά διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος αποκάλυψε ένα ακριβό δώρο που του έχει κάνει φίλος του. «Μου έχουν κάνει κάποια ακριβά δώρα», εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς στους δημοσιογράφους. Εκείνοι του ζήτησαν να γίνει πιο συγκεκριμένος και ήρθε η αποκάλυψη. «Εντάξει… Ένα ωραίο βραχιόλι ας πούμε. Πάνω από 5,000 ευρώ! Ποιος μου το έκανε το δώρο; Κάποιος φίλος μου που ήθελε να μου πει πόσο πολύ με αγαπάει!», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο διάσημος κομμωτής έναν μήνα πριν είχε μιλήσει και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι». Ο γνωστός κομμωτής όπως είπε «βουλώνει τα αυτιά του» σε όσους τον κατακρίνουν διότι έχει μια πορεία 20 χρόνων. «Αυτό δεν είναι Next Top Model, είναι παιχνίδι για δοκιμασίες! Καλύτερα Survivor», είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε ότι δεν θα ήταν σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Το ενδιαφέρον είναι ότι αποφάσισε να αφήσει πίσω του την κόντρα με την Ελένη Τσολάκη και την κάλεσε να συμμετέχει στη φωτογράφιση του ημερολογίου του όπως είχε κάνει παλιά.

Τρύφωνας Σαμαράς – Ελένη Τσολάκη

Παράλληλα ο κομμωτής συμπλήρωσε λέγοντας ότι: «Δεν έχω πρόβλημα μαζί της, Απλώς δεν μου άρεσε που δεν ήρθε στο πάρτι» είπε με ειλικρίνεια ο κομμωτής. Η Ελένη Τσολάκη αν και κοκκίνησε, δήλωσε ότι ούτε εκείνη έχει κάποιο πρόβλημα με τον Τρύφωνα και εξήγησε γιατί δεν πήγε στο πάρτι. Όπως είπε έριχνε καρεκλοπόδαρα και στάθηκε αδύνατον να πάει. Οι συνεργάτες της, ωστόσο, είχαν άλλη άποψη για τη φωτογράφιση της Ελένης. «Είχαν βγει όλες υπερπαραγωγή κι αυτή βγήκε σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Επίσης διέψευσε ότι το πρόβλημά της ήταν ότι την έβαλε άβαφη στο ημερολόγιό του. Ο Τρύφωνας Σαμαράς είχε δηλώσει στον Αρτ: «Έχω να την δω πάρα πολύ καιρό, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου. Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω το ημερολόγιό μου και θα της κάνω πρόταση να είναι ξανά στο ημερολόγιό μου. Μου αρέσει σαν γυναίκα η Ελένη Τσολάκη και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί της. Απλώς, δεν μου άρεσε που δεν ήρθε στο πάρτι».

Τρύφωνας Σαμαράς – Ελένη Τσολάκη: Δείτε την απάντηση της παρουσιάστριας on air

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις