Δονητής – Αντιτρομοκρατική: Απίστευτο, sex toy σήμανε συναγερμό στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης

ΚΟΣΜΟΣ

Δονητής – Αντιτρομοκρατική: Απίστευτο, sex toy σήμανε συναγερμό στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δονητής - Αντιτρομοκρατική: Ένα απίστευτο σκηνικό καταγράφθηκε στο Konzerthaus στη Βιέννη θέτοντας σε συναγερμό την Αντιτρομοκρατική.

08.11.2019 | 10:10

Δονητής – Αντιτρομοκρατική: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Konzerthaus στη Βιέννη προκαλώντας ακόμα και την παρέμβαση της Αντιτρομοκρατικής! Όπως μεταφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ένα sex toy σε μια τσάντα θεατή, προκάλεσε αναστάτωση στο Konzerthaus και την παρέμβαση της Αντιτρομοκρατικής. Ζευγάρι βρέθηκε στο Konzerthaus για μια συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιέννης. Κατά την είσοδό της στο Konzerthaus παρέδωσαν την τσάντα στο βεστιάριο. Στην τσάντα, όμως, όπως αποδείχθηκε, είχαν και έναν δονητή.

Κάποια στιγμή ο δονητής άρχισε να δονείται και να κάνει έναν ελαφρύ θόρυβο, ο οποίος κινητοποίησε την υπάλληλο του βεστιαρίου η οποία κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και κατέφθασε αμέσως. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία έλεγξε την τσάντα και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν ίχνη εκρηκτικών. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το μηχάνημα με τις ακτίνες Χ και ανακάλυψαν τον… δονητή. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Patrick Maierhofer δήλωσε: «Η τσάντα είχε πέσει στο πλάι. Οι αξιωματικοί κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα την αιτία των δονήσεων και επομένως δεν ήταν απαραίτητο να διαταραχθεί το κονσέρτο, το οποίο συνεχίστηκε κανονικά».

Αφού τελείωσε η συναυλία, η τσάντα επιστράφηκε στον άνδρα και στην σύντροφό του από την αστυνομία, που τους πληροφόρησε τι είχε συμβεί και στη συνέχεια τους ευχήθηκαν μια «ευχάριστη βραδιά».

Ξανά το 2016

Το 2016, ένας δονητής που πετάχτηκε στον κάδο απορριμάτων, στις τουαλέτες μιας χαρτοπαικτικής λέσχης, στο Χάλμπερσταντ της Γερμανίας, προκάλεσε την παρέμβαση ειδικών… πυροτεχνουργών. Οι υπάλληλοι, ανησυχώντας για την ασφάλειά τους και μην καταλαβαίνοντας τι ήταν το αντικείμενο που έβγαζε έναν περίεργο βόμβο από τα σκουπίδια, ενημέρωσαν τις αρχές. Ο δονητής είχε τεθεί σε λειτουργία και ο θόρυβος που έκανε, ενισχυμένος από την αντήχηση μέσα στον μεταλλικό κάδο απορριμάτων όπου τον είχαν πετάξει, ανησύχησε τους εργαζομένους της λέσχης, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

“Για τέτοιου είδους καταστάσεις έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες όσον αφορά την επέμβαση της αστυνομίας”, εξήγησε ένας εκπρόσωπος. Η χαρτοπαικτική λέσχη και τα γύρω καταστήματα εκκενώθηκαν και ο δρόμος αποκλείστηκε μέχρι να “εξουδετερωθεί” ο δονητής από τους πυροτεχνουργούς. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί και από ποιον πετάχθηκε το ερωτικό βοήθημα στις τουαλέτες.

Οι δονητές του Γεωργαντά!

Όσο για τα δικά μας… πριν χρόνια ο Θέμης Γεωργαντάς, επέστρεψε Αθήνα έχοντας… τρεις δονητές στις αποσκευές του! Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τον «καρφώσει» on air, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν παραγγελία από φίλες του.

«Ήρθε από Άμστερνταμ – Αθήνα με τρεις δονητές μέσα στη βαλίτσα και καλά ότι τους είχαν παραγγείλει φίλες του», είπε ο παρουσιαστής. Κατακόκκινος έγινε ο πανελίστας, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν να τον ρωτούν ποιές είναι οι φίλες που παρήγγειλαν τους δονητές, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκτιμά πως μία εξ αυτών είναι η Ναταλία Γερμανού…

Exit mobile version