Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Black Friday πότε είναι 2019: Έρχεται μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Black Friday πότε είναι 2019: Έρχεται μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Black Friday πότε είναι 2019: Καυτός μήνας για τις εκπτώσεις ο Νοέμβριος - Πλησιάζει σιγά σιγά και η Black Friday την οποία οι καταναλωτές αναμένουν κάθε χρόνο πώς και πώς.

Black Friday πότε είναι 2019Γεμάτο εκπτώσεις είναι το διάστημα που ακολουθεί για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να «ξεχυθούν» στις αγορές και να επενδύσουν τα χρήματά τους σε τιμές ευκαιρίας. Έτσι μετά το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων οι οποίες ξεκίνησαν από την 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 15 του μηνός, έρχεται η Βlack Friday, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει απήχηση στη χώρα μας, με τα καταστήματα να προχωρούν σε προσφορές και τους καταναλωτές να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό.

Η Black Friday ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος πέφτει στις 29 Νοεμβρίου 2019. Φυσικά, αμέσως μετά τη Black Friday, ακολουθεί η Cyber Monday, η οποία αφορά ηλεκτρονικές αγορές και πέφτει την πρώτη Δευτέρα του Δεκέμβρη, ήτοι στις 2 του τελευταίου μήνα του χρόνου.

Black Friday πότε είναι 2019: Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν κάνει τα «κουμάντα» τους

Μπορεί βέβαια η Black Friday να φτάνει στο τέλος του μήνα, ωστόσο οι μεγάλες αλυσίδες έχουν ήδη αρχίσει να ενημερώνουν τους καταναλωτές τους για τα προϊόντα και τις εκπτώσεις που θα βρουν στα καταστήματά τους. Όπως άλλωστε έδειξαν οικονομικές μελέτες του περασμένου έτους, οι συνολικές πωλήσεις των επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 1141% σε σύγκριση με μια συνηθισμένη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών, ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις