Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέγκι για Ηλιάνα: «Την έχει ψωνίσει, θα την περνούσα στο GNTM αλλά με λιγότερα κιλά»
LIFESTYLE

Μέγκι για Ηλιάνα: «Την έχει ψωνίσει, θα την περνούσα στο GNTM αλλά με λιγότερα κιλά»

Μέγκι για Ηλιάνα: Με καυστικό τρόπο αναφέρθηκε η Μέγκι Ντρίο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία εν ολίγοις χαρακτήρισε... ψωνισμένη.

Μέγκι για ΗλιάναΙδιαίτερα καυστικά σχολίασε την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM η Μέγκι Ντρίο, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». «Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», σχολίασε αρχικά η Μέγκι στις Μύγες.

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή», προσέθεσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις