Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαλίκης Άντζελα: Η πρώτη τους συνάντηση μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους
LIFESTYLE

Τσαλίκης Άντζελα: Η πρώτη τους συνάντηση μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους

Τσαλίκης Άντζελα: Η συνάντηση που είχαν οι δυο καλλιτέχνες σε δημόσια έξοδό τους και το περιστατικό που πυροδότησε τον εκνευρισμό του τραγουδιστή.

Τσαλίκης Άντζελα: Λίγο καιρό μετά την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα του 4711, όπου θα εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, έτυχε να συναντηθούν σε δημόσια έξοδο. Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της παράστασης «Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway. Το τετ α τετ τους μάλιστα έλαβε χώρα μπροστά στις κάμερες, ελάχιστες μέρες μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους. Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά και όπως φαίνεται στο βίντεο μοιράστηκαν κάποια λόγια. Ωστόσο, όταν ο φωτογράφος τούς ζήτησε να ποζάρουν μαζί για ένα κλικ η τραγουδίστρια αρνήθηκε.

Στην αντίδρασή της αυτή ο Γιώργος Τσαλίκης εκνευρίστηκε, ενώ σε δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, είπε: «Γιατί να το συζητήσουμε αυτό; Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι ωραίο να σου λέει ο φωτογράφος να σας δούμε μαζί και να λέει όχι και να φεύγει. Είναι άσχημο. Στη ζωή μου 20 χρόνια καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ. Δε θα κάνω τώρα».

Τσαλίκης Άντζελα: Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου για τη αποχώρησή της

Σε συνέχια του στιγμιότυπου αυτόυ, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε εξίσου στην κάμερα του “Happy Day” και φανερά ενοχλημένη δήλωσε: «Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα από το σχήμα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Ήταν αλλιώς να γίνει το πλάνο και ξαφνικά άλλαξε το concept και βγήκαν και είπαν διάφορα πράγματα που δεν ευσταθούν. Είναι ψέματα! Αυτό που έχω να πω εγώ στον Γιώργο Τσαλίκη και το 4711, να είναι καλά ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Είναι ψέματα πως ο Γιώργος Τσαλίκης με πήρε τηλέφωνο και δεν με βρήκε. Δεν θα ήμουν guest, να το λήξουμε εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις