Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε – “Απαίσια η εικόνα”
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε – “Απαίσια η εικόνα”

GNTM 2 αποχώρηση: Η Σουζάνα, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία και αποχώρησε οριστικά από το GNTM 2.

GNTM 2 αποχώρηση: Για δεύτερη – και οριστική- φορά αποχώρησε από το GNTM 2 η Σουζάνα Κουόλ. Η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι πήρε την χειρότερη κριτική από τους κριτές, μαζί με την Ελευθερία, από την τελευταία τους δοκιμασία. Οι διαγωνιζόμενες έκαναν μια φωτογράφιση με τρία μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ, με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο. Η φωτογράφιση περιελάμβανε την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls. Από όλα τα κορίτσια, αυτές που δεν άφησαν ικανοποιημένους τους κριτές ήταν η Σουζάνα και η Ελευθερία, οι οποίες βρέθηκαν να είναι υποψήφιες για αποχώρηση. Τελικά η Σουζάνα ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι, αφού πρώτα άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την φωτογράφισή της.

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό!», ήταν ένα από τα σχόλια που άκουσε από την Βίκυ Καγιά. «Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;» συμπλήρωσε. Η Σουζάνα αποχώρησε, για δεύτερη φορά, εμφανώς απογοητευμένη, με την Ελευθερία πάντως λίγο πριν το άκουσμα του τελικού αποτελέσματος, να δηλώνει σίγουρη πως αυτή θα ήταν που θα έμενε στο παιχνίδι, εξαιτίας των σχολίων που άκουσε νωρίτερα η Σουζάνα.

GNTM 2: Η Ίλντα είχε την καλύτερη φωτογραφία

Ήταν η πρώτη της φορά που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία σε αυτή τη δοκιμασία. Κατά τη διάρκεια της κριτικής τους Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός στην κυριολεξία αποθέωσαν την Ίλντα κι όπως ήταν αναμενόμενο η τέλεια ice queen είχε την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας.Εκτός από τη χαρά που της χάρισε η νίκη της, η Ίλντα θα έχει το αβαντάζ στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης!

GNTM 2: Κλάματα για την Ελευθερία

Στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, η Ελευθερία Καρναβά είχε και πάλι πολύ άγχος στη φωτογράφιση. Η ίδια, μετά από αυτά που άκουσε από τη Ζενεβιέβ, ήταν σίγουρη πως δεν τα πήγε καλά, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

«Έχω σκεφτεί να τα παρατήσω γιατί δεν θέλω να με βλέπω έτσι, δηλαδή να μη μπορώ να κάνω μια φωτογράφιση. Αλλά μου είναι δύσκολο να πω ότι δεν θα συμμετέχω άλλο σε αυτό γιατί ξέρω ότι είναι κάτι που το θέλω και ξέρω ότι θα το μετανιώσω», είπε δακρυσμένη η Ελευθερία Καρναβά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις