Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νάπολι – Σάλτσμπουργκ 1-1: «Γκέλα» για τους Ιταλούς – Επεισόδιο στα αποδυτήρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ 1-1: «Γκέλα» για τους Ιταλούς – Επεισόδιο στα αποδυτήρια

Νάπολι - Σάλτσμπουργκ 1-1: Χαμός στα αποδυτήρια των «παρτενοπέι» μετά την ισοπαλία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ - Έλαμψε ξανά ο Χάαλαντ.

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ 1-1: Τη δυνατότητα να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του Group E του Champions League απώλεσε το βράδυ της Τρίτης η Νάπολι, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Σάλτσμπουργκ στο «Σαν Πάολο», αν και έχασε σωρεία ευκαιριών ώστε να πανηγυρίσει μία επιβλητική νίκη.

Από την άλλη πλευρά, για ακόμα ένα βράδυ έλαμψε το άστρο του 19χρονου άσου των Αυστριακών, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος «χτύπησε» ξανά, σκοράροντας από τα «11 βήματα» και δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Την απάντηση από την ιταλική πλευρά έδωσε ο Λοθάνο με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 7ο γκολ του Χάαλαντ στη διοργάνωση, φιγουράροντας έτσι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ.

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ 1-1: Χαμός με τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων μετά το ματς

Ο αγώνας πάντως είχε και… 3ο ημίχρονο, καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, κατέβηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου και τα «έχωσε» στους παίκτες, οι οποίοι από την πλευρά τους αντέδρασαν και δημιουργήθηκε ένταση. Μερικοί εξ αυτών μάλιστα σύμφωνα με πηγές, φημολογήθηκε ότι είχαν επικοινωνία με τους δικηγόρους τους. Παράλληλα, ο προπονητής των Ναπολιτάνων, Κάρλο Αντσελότι, αρνήθηκε να παρευρεθεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, γεγονός που σημαίνει ότι τον περιμένει πρόστιμο από την UEFA.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις