Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα Κίνα: Το υπέροχο στυλ της κας Μητσοτάκη – Με τουαλέτα Έλληνα σχεδιαστή δίπλα στην Μπριζίτ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Κίνα: Το υπέροχο στυλ της κας Μητσοτάκη – Με τουαλέτα Έλληνα σχεδιαστή δίπλα στην Μπριζίτ

Μαρέβα Κίνα: Γεύμα προς τιμήν των ηγετών των τιμώμενων χωρών στην παγκόσμια έκθεση CIIO 2019 παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζιπίνγκ.

Μαρέβα Κίνα: Στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ παρακάθισαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα. Καλεσμένοι, επίσης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ. Η Γαλλία είναι μία από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Εκθεση της Σαγκάης, όπως και η Ελλάδα και η Τζαμάικα. Οι ηγέτες των τριών χωρών μαζί με τις συζύγους τους παρακάθισαν πριν από λίγες ώρες στο γεύμα που παρέθεσε ο Σι Τζινπίνγκ και φυσικά έβγαλαν την απαραίτητη οικογενειακή φωτογραφία. Στο κέντρο στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ με τη σύζυγό του με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα, εκ δεξιών τους ο πρόεδρος της Τζαμάικα με τη σύζυγό του και στα αριστερά του ο πρόεδρος Μακρόν με την πάντα εντυπωσιακή και φίνα Μπριζίτ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το σμαραγδί φόρεμά της.

Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Μητοτάκη είχαν γνωριστεί πρώτη φορά το 2018 όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος της Γαλλίας είχε επισκεφθεί την Αθήνα, ενώ πριν λίγο καιρό η Ελληνίδα Πρώτη Κυρία βρέθηκε στο Ελιζέ συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο. Τότε οι δύο Πρώτες Κυρίες πέρασαν το απόγευμα τους μαζί συζητώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ξενάγησε τη Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ελιζέ.

Μαρέβα Κίνα: Η φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος Μητσοτάκη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις