Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέγαρα φονικό: Βγήκε η απόφαση για τον δράστη μετά την απολογία του
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα φονικό: Βγήκε η απόφαση για τον δράστη μετά την απολογία του

Μέγαρα φονικό: Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον 3ο Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου απολογήθηκε επί περίπου μιάμιση ώρα, ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Μέγαρα φονικό: Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά την απολογία του ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος από τα Μέγαρα, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 48χρονου κουνιάδου του και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της συζύγου του θύματος. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στον 3ο Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου απολογήθηκε επί περίπου μιάμιση ώρα, ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τι έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο σπίτι των δύο θυμάτων, όπου φέρεται να εισέβαλε πυροβολώντας το ζευγάρι εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος, ο 50χρονος ανέφερε πως το επίμαχο απόγευμα είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και για αυτό πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αδελφής του 48χρονου, ώστε να αποχαιρετίσει το παιδί του. Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσκόμισε στον ανακριτή ιατρικά πιστοποιητικά και συνταγές χορήγησης φαρμάκων για ψυχολογικά προβλήματα που ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει. Κατέθεσε παράλληλα αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Μέγαρα φονικό: Το χρονικό της υπόθεσης

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων. Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο δράστης στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 48χρονο κουνιάδο του και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο 48χρονος άντρας έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς ενώ η 43χρονη σύζυγος του μεταφέρθηκε στο Θριάσιο. Τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα και είδαν τους γονείς τους να σωριάζονται από τους πυροβολισμούς του δράστη.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε. Γείτονας φέρεται να έχει πει στην αστυνομία ότι άκουσε φωνές, τσακωμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά που ήταν στο σπίτι άκουσαν τους πυροβολισμούς, είδαν τους γονείς τους αιμόφυρτους και ούρλιαζαν από το σοκ. Επιπλέον, το ένα από τα παιδιά φέρεται να ήταν αυτό που κάλεσε τις Αρχές στο ματωμένο σπίτι.

Μέγαρα φονικό: Πλάνα αμέσως μετά το άγριο έγκλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις