Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εργάτης έπεσε από στέγη: Σοβαρά τραυματισμένος – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Εργάτης έπεσε από στέγη: Σοβαρά τραυματισμένος – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Εργάτης έπεσε από στέγη: Ένας άνδρας 51 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών, σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Χιλιαδού Φωκίδας.

Εργάτης έπεσε από στέγη: Το εργατικό ατύχημα ενός 51χρονου συνέβη την Παρασκευή, ο εργολάβος όμως ενημέρωσε την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής. Ένας άνδρας από την Ινδία 51 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με το lamiareport.gr, την Παρασκευή (1/11) το μεσημέρι κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών, σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Χιλιαδού Φωκίδας. Συγκεκριμένα, ο άτυχος οικοδόμος εργαζόταν σε 7μελες συνεργείο για αντικατάσταση της στέγης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων. Μετά το ατύχημα ο εργάτης μετήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. Πρέπει να αναφερθεί ότι αν και το ατυχές συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή, η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον 49χρονο εργολάβο Αλβανικής υπηκοότητας, μόλις την Κυριακή το μεσημέρι.

Λίγες μέρες πριν είχε σημειωθεί ακόμα ένα ατύχημα στο νησί της Νάξου στον Κυνίδαρο. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το naxostimes.gr, ο εργάτης την ώρα της δουλειάς του, είδε μια μαρμάρινη πλάκα να πέφτει από το βουνό και να πέφτει στο πόδι του, το οποίο έχασε ακαριαία από τη κνήμη και κάτω. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο άτυχος εργάτης χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο, όπου και νοσηλεύτηκε στο «Γ. Γεννηματάς». Έγινε μάλιστα προσπάθεια συγκόλλησης του ακρωτηριασμένου άκρου του ασθενή, αλλά δεν ήταν τελικό εφικτό να γίνει. Το Α.Τ. Νάξου πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις