Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σνικ: Η Έλενα Χριστοπούλου εγκρίνει (vid)
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σνικ: Η Έλενα Χριστοπούλου εγκρίνει (vid)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σνικ: Η coach μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τους κριτές του ριάλιτι μόδας, αλλά και για τη νέα σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Σνικ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σνικ: Με νέα εμφάνιση και ανανεωμένο κούρεμα που της ταιριάζει πολύ εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η Έλενα Χριστοπούλου. Η coach των μοντέλων του GNTM, αλλά και σχεδιάστρια ρούχων ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές σχετικά με την πρωινή της ρουτίνα. Εκείνη περιέγραψε πως το πρωί ξυπνάει κατά τις 7:30 – 8:00, πίνει με τον σύντροφό της έναν διπλό ελληνικό και φεύγουν ο καθένας για τις δουλειές τους. Μάλιστα, όπως είπε και η ίδια, «κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω έστω και δέκα λεπτά με τον σύντροφό μου πριν φύγει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα».

Στη συνέχεια αναφέρει: «Δεν είναι εύκολο να με δει κανείς στον δρόμο εμένα, γιατί οδηγώ όλη την ώρα. Οπότε πού να με δουν εμένα; Μόνο οι τροχονόμοι μού μιλάνε μερικές φορές. Χαίρομαι εγώ. Με ρωτάνε για το GNTM ποια θα βγει, μου λένε “γεια σου ρε coach” και με αφήνουν και περνάω κιόλας μερικές φορές». Όταν η δημοσιογράφος τής ζήτησε να περιγράψει με μία λέξη τον κάθε κριτή, η Έλενα Χριστοπούλου χαρακτήρισε τη Βίκυ Καγιά «νικήτρια της ζωής», τον Άγγελο Μπράτη «λόρδο», τον Δημήτρη Σκουλό «μαχητή»και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου «εγκέφαλο», ενώ τη Ζενεβιέβ Μαζαρί την χαρακτήρισε «μία από τις πιο ωραίες περσόνες που υπάρχουν στη χώρα».

Τι είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ειδικά για τη μαθητευόμενή της, Ηλιάνα, η πετυχημένη booker μοντέλων αναφέρει: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη». Όσον αφορά στο νέο πρόσωπο στη ζωή του μοντέλου, τον rapper Snik, δήλωσε:«Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik)».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις