Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Πειραιάς: Μια σύλληψη για τον τραυματισμό 24χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Πειραιάς: Μια σύλληψη για τον τραυματισμό 24χρονης

Πυροβολισμοί Πειραιάς: Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπληκτίστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τη σύντροφό του.

Πυροβολισμοί Πειραιάς: Άγνωστες είναι οι αιτίες του περιστατικού με πυροβολισμό γυναίκας στο κεφάλι στον Πειραιά το πρωί της Δευτέρας. Η 24χρονη κοπέλα βρέθηκε να έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τελικώς μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κοπέλα βρισκόταν σε καφετέρια μαζί με έναν άνδρα στην οδό Μαυρομιχάλη, στον Πειραιά και φέρεται να κρατούσε όπλο. Τα στοιχεία αναφέρουν πως απειλούσε να το στρέψει εναντίον της.

Στην προσπάθεια του άντρα να την αποτρέψει, το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας την 24χρονη. Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και ο άνδρας, φέροντας μικρό τραύμα στον ώμο. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην οδό Μαυρομιχάλη συνελήφθη και ανακρίνεται ένας άνδρας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις