Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κυνηγός τραυματισμός: Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος στον Βόλο – Τον πυροβόλησε κατά λάθος φίλος του
ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγός τραυματισμός: Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος στον Βόλο – Τον πυροβόλησε κατά λάθος φίλος του

Κυνηγός τραυματισμός: Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο φίλους στο Βελεστίνο - Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος που πυροβολήθηκε κατά λάθος από φίλο του.

Κυνηγός τραυματισμός: Σοκ στον Βόλο μετά από ακούσιο «φιλικό» πυροβολισμό εν μέσω κηνυγιού με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό κυνηγού. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε δύο σκάγια στο σημείο πίσω από το αυτί από το όπλο φίλου του κυνηγού. Ο «δράστης» τον πέρασε για θήραμα και στόχευσε επάνω του κατά λάθος. Το θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Μικρό Περιβολάκι στο Βελεστίνο.

Ο νεαρός Αλβανός κυνηγός, ο οποίος βρισκόταν την Κυριακή στην περιοχή μαζί με παρέα ομοεθνών του για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα, σωριάστηκε αιμόφυρτος. Οι φίλοι του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου. Ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, αλλά πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ρήγα Φεραίου διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού του, ενώ ο κυνηγός που τον τραυμάτισε κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις