Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια δεν χωρίζουν ποτέ: 6 συνδυασμοί για ζευγάρια
PLUS

Ποια ζώδια δεν χωρίζουν ποτέ: 6 συνδυασμοί για ζευγάρια

Ποια ζώδια δεν χωρίζουν ποτέ: Μάθε ποιοι είναι οι έξι εκείνοι συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που θέλουν μια μακροχρόνια σχέση.

Ποια ζώδια δεν χωρίζουν ποτέ: Ποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί θα έχουν μια μακροχρόνια σχέση; Μια σχέση δυνατή και μακροπρόθεσμη, που θα αντέξει στον καιρό και στις δυσκολίες; Αυτό δεν είναι ψάχνουμε όλοι μας; Έναν άνθρωπο που θα μας μείνει για πάντα; Κάποιον που θα μας πιάνει το χέρι και θα εξελισσόμαστε από κοινού; Ναι, αλλά πώς μπορεί αυτό να πετύχει; Η αστρολογία έχει και εδώ τις απαντήσεις της. Ναι, φίλε μου, για να πετύχεις στις σχέσεις σου θα πρέπει να ανατρέξεις στα ζώδια. Για να είμαστε δίκαιοι, το κλειδί είναι ο συνδυασμός των ζωδίων. Προφανώς και υπάρχουν κάποια ζώδια που ταιριάζουν καλύτερα με κάποια απ΄ό,τι με κάποια άλλα. Και το αποτέλεσμα είναι σχέσεις αρμονικές ιδανικές, που αντέχουν. Για πάμε να μάθουμε!

Κριός & Τοξότης

Και οι Κριοί και οι αγαπημένοι μας Τοξότες είναι ευτυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις και ψάχνουν πάντοτε ανθρώπους που να τους προκαλούν την περιέργεια και το πάθος για περιπέτεια. Αλλά και ανθρώπους που ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω. Γιατί, φίλε μου, πρέπει να αφήνουμε τον άλλον να κινηθεί ανεξάρτητα. Χρειάζεται πολύ αυτοπεποίθηση ένα άτομο για να τα κάνει όλα αυτά και αυτή την αυτοπεποίθηση την έχουν οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Κριού και του Τοξότη. Όταν λοιπόν συναντηθούν και το πάθος ανάψει, μπορεί σύντομα να καταλάβουν ότι ο ένας ήταν το πεπρωμένο του άλλου. Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Ταύρος & Παρθένος

Τα Ταυράκια της Άνοιξης και οι Παρθένοι του Αυγούστου είναι ζώδια άκρως συμβατά. Και τα δύο αυτά ζώδια της Γης έχουν την ίδια άποψη για τις σχέσεις και έχουν την ίδια επιθυμία να φτιάξουν ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανέσεις. Η ζεστασιά του Ταύρου βοηθάει την Παρθένο να χαλαρώσει και να αφήσει για λίγο τον έλεγχο που πάντα θέλει να έχει, ενώ ο Ταύρος, με το πείσμα για τη σχέση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι αυτός που όταν θα χρειαστεί -όταν ο Παρθένος γίνει ανυπόφορος δηλαδή- θα κάνει πίσω. Πάνω απ ‘όλα, τα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου μοιράζονται έναν δεσμό εμπιστοσύνης που κάνει τη σχέση τους πρακτικά άθραυστη.

Ήρθε ένας Δίδυμος και συνάντησε έναν Ζυγό

Όπως ο Ταύρος και η Παρθένος, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τον αέρα. Και με αυτά τα δύο ζώδια συμβαίνει κάτι μαγικό αφού ουσιαστικά ο ένας συμπληρώνει και ανεβάζει τον άλλον. Ο Ζυγός έχει μια ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους και ο Δίδυμος είναι ατελείωτα περίπλοκος. Οι Δίδυμοι, επίσης, δεν σταματούν να μιλάνε για τον εαυτό τους, οπότε οι δυο τους θα μπορούσαν να περάσουν μια ζωή γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Είναι επίσης πολύ κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, γι ‘αυτό σπάνια βαριούνται -κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο δίπλα σου.

Καρκίνος χέρι χέρι με Ιχθύες

Ζώδιο συναισθηματικά βαθύ και ευαίσθητο ο Καρκίνος, έχει σίγουρα πληγωθεί αρκετές φορές στην προσωπική του ζωή. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να δημιουργεί σχεδόν αδιαπέραστους τοίχους γύρω από την καρδιά του. Είναι μια καρδιά που, ειλικρινά, λίγα ζώδια πραγματικά αξίζει να κερδίσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ο Καρκίνος αγαπάει, αγαπάει με όλη του τη δύναμη. Και είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι Ιχθείς. Την ατελείωτη αγάπη. Σε αντάλλαγμα, αυτό το ρομαντικό και διαισθητικό ζώδιο, οι Ιχθείς δηλαδή, είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να δείξει την αγάπη του, κάτι που μοιάζει με βάλσαμο για την καρδιά του Καρκίνου. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ζωδίων!

Φωτιά στα κόκκινα για Λέοντες και Υδροχόους

Οι Υδροχόοι μερικές φορές δυσκολεύονται να συνδεθούν πραγματικά με τους ανθρώπους, παρά την έντονη κοινωνικότητά τους και τη διάθεση προσφοράς που έχουν. Αυτό μπορεί να τους κάνει να νιώθουν απόμακροι και να μοιάζουν κάπως… κρύοι, αν και δεν είναι πραγματικά. Αλλά όταν ένας Λέοντας τους ερωτευτεί, η ζεστασιά της καρδιάς τους θα μεταφερθεί μεμιάς στον Υδροχόο και θα σπάσει αμέσως αυτόν τον πάγο. Σε αντάλλαγμα, ο Λέων θα αντλεί ευχαρίστηση από το γεγονός ότι κάνει τον Υδροχόο να νιώθει τόσο μοναδικός και ιδιαίτερος. Πραγματικά, το μόνο θέμα που μπορεί να έχουν αυτά τα δύο ζώδια είναι ότι μπορούν να αφιερωθούν τόσο ο ένας στον άλλον που να αποκοπούν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η σιγουριά του Σκορπιού και του Αιγόκερω

Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία σε μια σχέση για έναν Σκορπιό από την εμπιστοσύνη. Ενα ζώδιο που εξωτερικά είναι όλο πάθος και μυστήριο, αλλά εσωτερικά κρύβει έναν έντονο συναισθηματικό κόσμο. Ενα ζώδιο που χρειάζεται ένα ζώδιο της Γης για να… γειωθεί. Και ο Αιγόκερως είναι η ιδανική επιλογή. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που υπερηφανεύεται για την αταλάντευτη πίστη του. Θα κάνει οτιδήποτε για τον άνθρωπο που αγαπά. Ο Αιγόκερως, ωστόσο, είναι επίσης εξαιρετικά φιλόδοξος και μπορεί να είναι μόνο μαζί με κάποιον μακροπρόθεσμα που υποστηρίζει τα όνειρά του. Ευτυχώς, μόλις κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά του Σκορπιού, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τους χωρίσει.

Έμαθες, λοιπόν, τι πρέπει να ψάξεις για να βρεις την ευτυχία στη σχέση σου. Τρέξε να προλάβεις! Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις