Φολέγανδρος αγνοούμενη: Βρέθηκε η 45χρονη τουρίστρια

ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος αγνοούμενη: Βρέθηκε η 45χρονη τουρίστρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φολέγανδρος αγνοούμενη: Η 45χρονη τουρίστρια, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, είχε μεταβεί με λέμβο το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου στην Αγκάλη Φολέγανδρου.

03.11.2019 | 12:36

Φολέγανδρος αγνοούμενη: Ζωντανή και καλά στην υγεία της εντοπίστηκε η 45χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία. Η γυναίκα αγνοείτο στη Φολέγανδρο με τις Αρχές να κινητοποιούνται από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με το e-kriti.gr, η γυναίκα ευτυχώς εντοπίστηκε σώα,  55 ναυτικά μίλια βόρεια του Ηρακλείου, μέσα σε βοηθητικό σκάφος από το πλήρωμα του ΠΛΣ 119, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Η ίδια πηγή σημειώνει πως ήταν εξαντλημένη, αλλά καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο λιμάνι, προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις έρευνες εντοπισμού της συμμετείχαν περιπολικά σκάφη του Λιμενικού καθώς και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Η 45χρονη τουρίστρια, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, είχε μεταβεί με λέμβο το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου στην Αγκάλη Φολέγανδρου. Τα ίχνη της χάθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου (01/11) αφού κατέβηκε με ένα μικρό σκάφος από το ιστιοφόρο για να πάει να ψωνίσει στο νησί. Το απόγευμα τηλεφώνησε στον φίλο της και του είπε ότι μπαίνει ξανά στο μικρό σκάφος, για να επιστρέψει στο ιστιοφόρο και τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Ο φίλος της ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Exit mobile version