Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice 2019: Η… αμήχανη στιγμή της Παπαρίζου με το παντελόνι
LIFESTYLE

The Voice 2019: Η… αμήχανη στιγμή της Παπαρίζου με το παντελόνι

The Voice 2019: Η Έλενα Παπαρίζου, στο χθεσινό επεισόδιο του talent show έκανε αναφορά για ένα ατύχημα που είχε ενώ τραγουδούσε.

The Voice 2019: Ένα περιστατικό με ένα ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή παλαιότερα, ανέφερε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου στο «The Voice», η Έλενα Παπαρίζου. Αφορμή για να μοιραστεί το περιστατικό η διάσημη τραγουδίστρια, στάθηκε το σχόλιο διαγωνιζόμενου, πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά. Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε να κάνει κάποιο «κόλπο», αλλά αυτός αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως μπορεί να σκιστεί το παντελόνι του και να γίνει… ρεζίλι.

Στη συνέχεια, η coach του The Voice, την οποία σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε να χορεύει τσιφτετέλι, αναφέρθηκε σε ένα απρόοπτο που την έφερε σε δύσκολη θέση μερικά χρόνια πριν ενώ βρισκόταν στη σκηνή την Πολωνία. «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

The Voice 2019: Η περιγραφή του σκηνικού

The Voice 2019: Το συμβάν… επί σκηνής

Επιπλέον η όμορφη τραγουδίστρια πρόσθεσε πως: «Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουστάκι και σακάκι. Και ξαφνικά νιώθω… αέρα!» σχολίασε με χιούμορ η coach του The Voice.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω, έτσι όπως τραγουδούσα και φεύγει λίγο πίσω το χέρι, είναι να καταλάβω πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι. Είχα ακόμα άλλα 25 λεπτά στη σκηνή. Με πολύ ωραίο τρόπο έκανα πως ζεστάθηκα, πήρα το σακάκι και το έδεσα γύρω από τον πισινό μου για να μην έχουμε ευτράπελα και συνέχισα το σόου» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στην περιγραφή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις