Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λουκάνικα από ανθρώπινο αίμα: Η ιδέα του νεαρού Ισπανού, προκαλεί… μάλλον φρίκη
ΚΟΣΜΟΣ

Λουκάνικα από ανθρώπινο αίμα: Η ιδέα του νεαρού Ισπανού, προκαλεί… μάλλον φρίκη

Λουκάνικα από ανθρώπινο αίμα: Πολλοί μάλιστα στα social media που το έχουν δοκιμάσει, υποστηρίζουν πως έχει... ωραία γεύση.

Λουκάνικα από ανθρώπινο αίμα: Σίγουρα ο τίτλος και μόνο προκαλεί ανατριχίλα. Στην Ισπανία όμως, όλο και περισσότεροι τολμηροί σπεύδουν να τα δοκιμάσουν. Το βίντεο που ανέβασε το ρωσικό πρακτορείο «Russia Today» δείχνει τον τρόπο παρασκευής αλλαντικών από ανθρώπινο αίμα, μία ιδέα που είχε ένας νεαρός Ισπανός. Τα πλάνα δείχνουν τον Ραούλ Εσκουίν, ξυλοκόπο στο επάγγελμα και κάτοικο ενός απομακρυσμένου χωριού στην Ισπανία να παρασκευάζει αλλαντικά από ανθρώπινο αίμα. Αρχικά στο βίντεο απεικονίζονται σύριγγες που γεμίζουν με αίμα , με τον Ραούλ να το αναμιγνύει με κιμά και άνετος να το βράζει μέσα σε κατσαρόλα. Αφού… μαγειρευτεί, το τρώει, απολαμβάνοντάς το.

Για τον Ραούλ, τα λουκάνικα αυτά είναι φιλικά στους vegan επειδή δεν βλάπτουν ζώα.  «Είναι κάτι που είχα σκεφτεί από τότε που ήμουν παιδί», δήλωσε στην ιστοσελίδα «The Local». «Απλά δεν μου φαίνεται παράξενο», πρόσθεσε. Στο Twitter, υπάρχουν χρήστες που προτρέπουν το κοινό να το δοκιμάσει γιατί έχει… ωραία γεύση. Θα το δοκιμάζατε;  Τα λουκάνικα… αίματος κυκλοφορούν σε διάφορες μορφές στην Ευρώπη. Η ισπανική βερσιόν Morcilla de Burgos αναμειγνύει το αίμα του χοίρου (και όχι ανθρώπου) με ρύζι και μυρωδικά όπως ρίγανη, πιπέρι, πάπρικα και αλάτι, ενώ χρησιμοποιείται λαρδί για να το «δέσει» και κρεμμύδια για να το φουσκώσουν. Μετά το βράσιμο, τρώγεται συνήθως σε λεπτές τηγανητές φέτες και είναι περισσότερο καφέ, παρά μαύρο.

Δείτε το βίντεο του Russia Today

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις