Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μικροπωλητής Σύνταγμα: Συγκλονιστικό βίντεο – «Σας παρακαλώ, αφήστε με, πονάω», έλεγε στον αστυνομικό
ΕΛΛΑΔΑ

Μικροπωλητής Σύνταγμα: Συγκλονιστικό βίντεο – «Σας παρακαλώ, αφήστε με, πονάω», έλεγε στον αστυνομικό

Μικροπωλητής Σύνταγμα: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον άνδρα να εκλιπαρεί τον αστυνομικό να μην του περάσει χειροπέδες.

Μικροπωλητής Σύνταγμα: «Σας παρακαλώ, πονάω πολύ». Αυτά είναι μεταξύ άλλων τα λόγια του μικροπωλητή που προσπάθησε, στο μετρό του Συντάγματος, να αποφύγει τη σύλληψη. Το θέμα έχει πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια σχετικά με τον τρόπο μεταχείρισης του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος πουλούσε ομπρέλες, από τον αστυνομικό. Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της νεροποντής. Ο αλλοδαπός μικροπωλητής πωλούσε ομπρέλες μέσα στον σταθμό μέχρι που τον αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος και προσπάθησε να τον συλλάβει για παρεμπόριο. Ο άνδρας φαίνεται να υποφέρει, από το βίντεο που κατέγραψε επιβάτης. Ζητά από τον αστυνομικό να τον αφήσει ήσυχο. «Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ!», φωνάζει ο μικροπωλητής. «Φέρε το χέρι σου είπα!», λέει από την πλευρά του ο αστυνομικός αγνοώντας τον άνδρα.

Κάποιοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματιζόντουσαν, αντέδρασαν και ζήτησαν από τον αστυνομικό να μην συλλάβει τον μικροπωλητή. Τελικά, ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις και ο άνδρας συνελήφθη. Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών Βασίλης Ντούμας δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Δεν προκύπτει το αδίκημα που διέπραξε ο αλλοδαπός, και θα έπρεπε ενδοχομένως νόμιμα να απομακρυνθεί ή να συλληφθεί από τον αστυνομικό». Το βίντεο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Μικροπωλητής Σύνταγμα: Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις