Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέγαρα φόνος: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία – Βρήκαν το παιδί του γιατρού μέσα στα αίματα
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα φόνος: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία – Βρήκαν το παιδί του γιατρού μέσα στα αίματα

Μέγαρα φόνος: Συγκλονίζει η σύζυγος του 48χρονου που έπεσε νεκρός από το πιστόλι του σωφρονιστικού υπαλλήλου στα Μέγαρα.

Μέγαρα φόνος: Συγκλονίζει το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία στα Μέγαρα. Ένας 48χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του σωφρονιστικού υπαλλήλου κουνιάδου του το βράδυ της Πέμπτης  ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε. Η γυναίκα αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα πρώτα της λόγια προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open συγκλονίζουν αποκαλύπτοντας ότι ο συζυγός της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος του 48χρονου άρπαξε τον τριών ετών γιο της για να τον προστατεύσει. Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Μέγαρα φόνος: Βαριές κατηγορίες

Στην άσκηση βαρύτατης ποινικής δίωξης σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του προχώρησαν οι εισαγγγελείς αρχές.

Ειδικότερα, σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

– Ανθρωποκτονία από πρόθεση
– Απόπειρα ανθρωποκτονίας
– Παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία

Μέγαρα φόνος: Τι λέει συγγενής

«Τελευταία είχε σύγχυση. Το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό. Ήθελε αγωγή. Είναι φάκα το δημοσιοϋπαλληλίκι», δήλωσε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων φίλος της οικογένειας του δράστη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι – όπως λέει – ο άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε, έπρεπε να είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική. «Είχε τάσεις καταδίωξης και μανιοκατάθλιψη» αναφέρει ο γνωστός του. «Θεωρούσε πως ο κουνιάδος του έφταιγε που χώρισε» δήλωσε ακόμη ο γνωστός της οικογενείας ενισχύοντας την πεποίθηση ότι ο δράστης ήθελε να εκδικηθεί τον κουνιάδο του.

Δεν θυμάμαι τίποτα

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση μετάνοιας.  «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν οι πρώτες κουβέντες του σωφρονιστικού υπαλλήλου στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο δολοφόνος είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν πού βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις