Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – μαθητές: Τους βρήκε στον δρόμο και τους πήρε στο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – μαθητές: Τους βρήκε στον δρόμο και τους πήρε στο Μαξίμου

Μητσοτάκης - μαθητές: Με την «καλύτερη παρέα» γύρισε από την Βουλή μετά την «ώρα του πρωθυπουργού» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης – μαθητές: Ομάδα μαθητών δημοτικού σχολείου από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης συνάντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφοντας από τη Βουλή στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού αρχικά συνομίλησε με τα παιδιά, στη συνέχεια τα προσκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί, ο πρωθυπουργός τα ξενάγησε στο πρωθυπουργικό γραφείο, με τους μικρούς μαθητές να έχουν ενθουσιαστεί από την αναπάντεχη έκπληξη. Ο πρωθυπουργός έβγαλε και τις αναμενόμενες selfies με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους, ενώ τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία σε ό,τι κάνουν από δω και πέρα.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός επέστρεφε στο Μέγαρο Μαξίμου από τη Βουλή, όπου είχε απαντήσει στην «Ώρα του πρωθυπουργού» σε επίκαιρη ερώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για τη διαχείριση των απορριμμάτων, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε στιγμιότυπα από την όμορφη συνάντηση με τους μαθητές, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Γυρνώντας από τη Βουλή συνάντησα στην Ηρώδου Αττικού μια ομάδα μαθητών Δημοτικού από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Αφού συζητήσαμε για λίγο τους προσκάλεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τους έκανα μια μικρή ξενάγηση. Παιδιά, σας ευχαριστώ για το όμορφο αυτό διάλειμμα και σας εύχομαι κάθε πρόοδο!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις