Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χάρης Θεοχάρης μητέρα: Δύσκολες ώρες για τον υπουργό – Η ανάρτηση στο Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

Χάρης Θεοχάρης μητέρα: Δύσκολες ώρες για τον υπουργό – Η ανάρτηση στο Facebook

Χάρης Θεοχάρης μητέρα: Βαρύ πένθος για τον Χάρη Θεοχάρη, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του.

Χάρης Θεοχάρης μητέρα: Δύσκολες στιγμές περνά ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Η σημερινή μέρα θα είναι μία από τις δυσκολότερες της ζωής του για τον υπουργό, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο υπουργός Τουρισμού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, αφιερωμένη στη μητέρα του. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Θεοχάρης γράφει χαρακτηριστικά: «Όση δύναμη και αν είχες δεν άντεξε το κορμί σου. Έφυγες όμως η αγάπη και η δύναμή σου έμεινε μέσα μου. Έφυγες μα πρόλαβες να δεις το όνομά σου να μένει. Έφυγες και μαζί σου έφυγαν τα πρώτα χρόνια της ζωής μου.»

Επιπλέον σημειώνει: «Αυτά τα χρόνια που εγώ δεν τα θυμάμαι· μόνο εσύ μου τα εξιστορούσες. Έφυγες και έφυγε ένα κομμάτι από εμένα. Έφυγες και ένα κομμάτι σου έμεινε σ´ εμένα. Σου είπα πως στα πήρα για να τα φυτέψεις όταν βγεις. Τώρα θα τα ποτίσω εγώ για σένα». Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο (02/11) , στις 13:30, στο νεκροταφείο Παπάγου και επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Όση δύναμη και αν είχες δεν άντεξε το κορμί σου. Έφυγες όμως η αγάπη και η δύναμή σου έμεινε μέσα μου. Έφυγες μα…

Gepostet von Harry Theoharis am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Χάρης Θεοχάρης: Λίγα λόγια για την ζωή του

Γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και έχει σπουδάσει μηχανικός λογισμικού στο Imperial College του Λονδίνου. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων αλλά δούλεψε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών. Η απομάκρυνσή του αναφερόταν από τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πάουλ Τόμσεν, ως σημείο καμπής για τη μη ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος.

Εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Στις 19 Απριλίου 2016, ο Χάρης Θεοχάρης ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού. Στις 7 Ιουλίου 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την ονομασία Δημοκρατική Ευθύνη. Στο νέο κόμμα συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος. Στις 19 Οκτωβρίου 2016 διεγράφη από τη Δημοκρατική Ευθύνη. Παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής τα επόμενα δύο χρόνια. Στις 18 Δεκεμβρίου 2018 εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών. Στις 9 Ιουλίου του 2019 ορίστηκε υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις