Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Παράσχος διαζύγιο: «Χωρίσαμε αλλά πάντα θα είναι η γυναίκα μου» (vid)
LIFESTYLE

Γιώργος Παράσχος διαζύγιο: «Χωρίσαμε αλλά πάντα θα είναι η γυναίκα μου» (vid)

Γιώργος Παράσχος διαζύγιο: Ο Γιώργος και η Χρύσα παίρνουν διαζύγιο, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Γιώργος Παράσχος διαζύγιο: Για τον χωρισμό του αλλά και τον τρόπο που έγινε μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε από κοινού με την Χρύσα Κροκίδα να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε τον περασμένο Ιούλιο μέσω κοινής συνέντευξης που παραχώρησαν σε γνωστό περιοδικό. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και προτεραιότητα και των δύο είναι η κόρη τους, Αμαλία. Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς ήρθε ο χωρισμός τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Πάντα θα είναι η γυναίκα μου, έχουμε παιδί μαζί. Δεν γίνεται να την πω αλλιώς. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν και εγώ και η Χρύσα αλλά χωρίς να το ανακοινώσουμε ο ένας στον άλλον. Υπήρχε μες στο μυαλό μας. Ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα. Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ, σε άλλο σπίτι η σύζυγος μου είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο για τον άλλον».

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δυο χρόνια σε ένα όμορφο εκκλησάκι στον Ακροπόταμο Καβάλας, την γενέτειρά του Γιώργου, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. «Τόσα χρόνια έλεγα στο Θεό να μου στείλει το τζόκερ. Τελικά μου το έστειλε με τη μορφή της Χρύσας. Αν και είναι όμορφη, αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο χαρακτήρας της. την είδα σε ένα μπαρ. Μου ερέθισε το μυαλό για να την προσεγγίσω. Μπορεί και να ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά τον αφήσαμε να εκφραστεί με το τρίτο ραντεβού».

«Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια. Μακάρι να την κάνω με τη Χρύσα. Είναι μια γυναίκα που υπεραγαπώ. Μου μαγειρεύει, με προσέχει, με συμβουλεύει, με βοηθάει… πώς μετά από όλα αυτά να μην γίνομαι χαλί να με πατήσει;», έλεγε σε παλαιότερη συνέντευξή του…

Ο Σεφερλής τραγουδά τα Καγκέλια στον γάμο τους:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις