Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και γκρίνια: Οι τρεις τύποι που θα σου βγάλουν την πίστη
PLUS

Ζώδια και γκρίνια: Οι τρεις τύποι που θα σου βγάλουν την πίστη

Ζώδια και γκρίνια: Όλα τα ζώδια και τα 12 έχουν τις άσχημες στιγμές τους, που οδηγούν σε μια διαρκή γκρίνια και μουρμούρα για… γερά νεύρα.

Ζώδια και γκρίνια: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τον έρωτα. Για τους πιο πολλούς, είναι ένα συναίσθημα που άλλοτε σε ανεβάζει στα ουράνια, σε κάνει χαζοχαρούμενο και ευτυχισμένο, αλλά άνετα μπορεί να σε ρίξει και κάτω. Μερικά ζώδια, όμως, δύσκολα θα μπορέσουν να δουν τη θετική όψη μίας σχέσης, αφού με τον πρώτο καβγά θα νιώθουν πιο ευάλωτα από ποτέ. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού μοιάζει σαν να έχουν χαραγμένη την ερωτική απογοήτευση στο «είναι τους», κάτι που δεν τους επιτρέπει να διαχειριστούν με τη λογική, όποια δυσκολία υπάρξει στη σχέση τους.

Με την πρώτη αφορμή, αισθάνονται να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και την καρδιά τους να σπάει σε μικρά κομματάκια. Στον έρωτα άλλωστε δεν υπάρχει λογική. Όλοι έχουμε νιώσει για παράδειγμα το ψυχοφθόρο συναίσθημα της ζήλιας, το οποίο βέβαια πολλές φορές λειτουργεί και σαν αλατοπίπερο στη σχέση. Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια, που πραγματικά μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού, ή για να μην είμαστε υπερβολικοί, να σου προκαλέσουν “πνιγμό”, άθελά τους πολλές φορές.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο, όχι μόνο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί και στην πρώτη θέση. Τα αισθήματά του είναι τόσο δυνατά που συχνά νιώθει να τον πνίγουν. Η ντίβα του ζωδιακού, ό,τι και να συμβεί χωρίς να συμφωνεί, το λαμβάνει ως μία απόρριψη. Όταν, μάλιστα, τα πρώτα μαύρα σύννεφα έρθουν στη σχέση, πολύ γρήγορα θα επισκιάσουν και τον εσωτερικό του κόσμο. Θα πέσουν στα πατώματα, θα βάλλουν τα κλάματα, θα γκρινιάξουν και θα νιώσουν πως ο άλλος παίζει μαζί τους ή δεν καταλαβαίνει τα συναισθήματά τους για τον πιο απλό λόγο. Τη συνέχεια την καταλαβαίνετε…

Σκορπιός

Έκρηξη, πάθος, ένταση είναι μόνο μερικές λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν το πώς θα είναι η σχέση με το συγκεκριμένο ζώδιο. Από την πρώτη κιόλας φορά που θα τσακωθεί με τον σύντροφό του, θα αντιδράσει υπερβολικά, θα νευριάσει και θα κλάψει, αφού θα νιώσει πως ήρθε και το τέλος του έρωτά του. Το ταίρι του θα πρέπει να οπλιστεί με μεγάλη υπομονή, αφού συχνά θα νιώθει ότι έχει συνάψει σχέση με την πιο διάσημη drama queen.

Τοξότης

Όσο και να παίρνει τη ζωή χαλαρά και να του αρέσει να περνά όμορφα, αν ερωτευτεί μπορεί να κολλήσει τόσο πολύ, που όλα θα γυρίζουν πια γύρω από τον σύντροφό του. Το ελεύθερο πουλί του ζωδιακού, όχι μόνο θα κάνει πέρα τη μοναξιά μόλις γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, αλλά θα πάρει τόσο σοβαρά τη σχέση του, που θα τρώγεται διαρκώς με τα ρούχα του. Ο Τοξότης, ακόμη και να μην έχει συμβεί κάτι τραγικό, πάντα επιζητά την προσοχή από τους άλλους. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει την ανασφάλεια από πάνω του. Φυσικά, ξεσπώντας στο ταίρι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις