Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νοσοκόμες Κίνα: Σάλος με βίντεο – Ξαπλώνουν στο κρεβάτι που είχε νοσηλευτεί τραγουδιστής
ΚΟΣΜΟΣ

Νοσοκόμες Κίνα: Σάλος με βίντεο – Ξαπλώνουν στο κρεβάτι που είχε νοσηλευτεί τραγουδιστής

Νοσοκόμες Κίνα: Οι νοσοκόμες έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο αυστηρών κυρώσεων όταν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα.

Νοσοκόμες Κίνα: Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κίνα με τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει νοσοκόμες να ξαπλώνουν η μία μετά την άλλη σε κρεβάτι νοσοκομείου στο οποίο είχε νοσηλευτεί γνωστός τραγουδιστής. Οι νοσοκόμες που δήλωσαν φαν του τραγουδιστή έφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες με σύριγγες και άδειους ορούς που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις νοσοκόμες, που σχεδόν κάνουν πάρτι στο δωμάτιο που έμεινε ο ποπ σταρ.

Όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης στην Κίνα κάποιες από τις νοσοκόμες μέχρι που πούλησαν φιαλίδια με το αίμα του τραγουδιστή, φήμη που διαψεύδει το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονται, σημειώνοντας ότι οι φωτογραφίες με το επίμαχο υλικό είναι πειραγμένες. Σκανδαλοθηρικά μέσα πάντως αναφέρουν πως έχουν πληροφορίες, που θέλουν κάποιες από τις νοσοκόμες μέχρι και να πούλησαν φιαλίδια με το αίμα του τραγουδιστή σε πιστούς οπαδούς του, φήμη που διαψεύδει το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονται. Οι νοσοκόμες έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ωστόσο το θέμα διερευνάται από τις αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις