Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 28η Οκτωβρίου 2019: Τι έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στο Instagram με την κόρη του
LIFESTYLE

28η Οκτωβρίου 2019: Τι έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στο Instagram με την κόρη του

28η Οκτωβρίου 2019: Την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη παρακολούθησε ο Αντώνης Ρέμος.

 28η Οκτωβρίου 2019: Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την οικογένειά του παρακολούθησαν τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολούθησε την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη του. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης. Ο Αντώνης Ρέμος είδε την παρέλαση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένει, μαζί με την την κορούλα του, τη μικρή Ελένη, η οποία μάλιστα κρατούσε και ανέμιζε μια ελληνική σημαία.

Γεμάτος περηφάνια ο δημοφιλής καλλιτέχνης, πόζαρε με την κόρη του και ανέβασε την τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Μια τέτοια μέρα θα θελα να δανειστώ τους στίχους από ένα τραγούδι της αγαπημένης μου Χαρούλας “έλα αγάπη μου έλα, να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα”! Χρόνια πολλά σε όλους», ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη φωτογραφία ο Αντώνης Ρέμος.

https://www.instagram.com/p/B4KSlPnAC5Q/

 28η Οκτωβρίου 2019: Η μεγάλη παρέλαση για τον εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 2,5 ώρες η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με την οποία κορυφώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στις 12:15 ολοκληρώθηκε η παρέλαση των πολιτικών τμημάτων και ξεκίνησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30. Η παρέλαση ξεκίνησε με τους αναπήρους πολέμου που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολίτες που βρίσκονται στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν όλα τα πολιτικά τμήματα που συμμετείχαν στην παρέλαση ανάμεσα στα οποία τμήμα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, σύλλογοι της Εθνικής Αντίστασης, απόγονοι των Μακεδονομάχων, τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και μαθητές σχολείων.

Μετά τη λήξη της παρέλασης των πολιτικών τμημάτων ακολούθησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων με τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων να κάνουν επίδειξη της δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων .Ξεχωριστή στιγμή η παρέλαση από τους δρόμους των μηχανοκίνητων τμημάτων αλλά η από αέρος εμφάνιση ελικοπτέρων και μαχητικών που πέταξαν πάνω από τους Θεσσαλονικείς ενώ φυσικά όλοι άκουσαν με συγκίνηση το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας ότι «τούτος δω ο λαός δεν γονατίζει παρά μόνο μπροστά στους νεκρούς του».

 28η Οκτωβρίου 2019: Η παρέλαση των Ευζώνων στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις