Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Αθήνα: Η Ελένη Λουκά “ξαναχτύπησε”

ΕΛΛΑΔΑ

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Αθήνα: Η Ελένη Λουκά “ξαναχτύπησε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Αθήνα: «Οι παρελάσεις είναι υποκρισία», καθώς «μας κυβερνούν οι Γερμανοί» φώναζε η Ελένη Λουκά.

28.10.2019 | 16:52

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Αθήνα: Η Ελένη Λουκά «ξαναχτύπησε» στη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, φωνάζοντας συνθήματα για την Ελλάδα, τη Γερμανία και τις παρελάσεις.  «Οι παρελάσεις είναι υποκρισία», καθώς «μας κυβερνούν οι Γερμανοί» φώναζε η Ελένη Λουκά, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στο βήμα των ομιλητών την ώρα που μιλούσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να την απομακρύνουν, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να καθίσει στο έδαφος φωνάζοντας ότι δεν θα φύγει. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την απομακρύνουν.

Η Ελένη Λουκά είχε βρεθεί τελευταία και στην παρέλαση του Athens Pride 2019 ενώ επιτέθηκε και στη Ρένα Δούρου. Στις 7 Ιουλίου περίμενε τη Φώφη Γεννηματά έξω από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφιζε. Αφού η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βγήκε έξω από το 6ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, η Ελένη Λουκά τής επιτέθηκε λεκτικά.

Δείτε φωτογραφίες

Ένταση και στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία και για τη συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πολίτες συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή» και  φώναξαν συνθήματα. Όταν έφτασαν κοντά στο Makedonia Palace, οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να συνεχίσουν την πορεία, ενώ το αίτημα τους ήταν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο, χωρίς να εμποδίσουν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παρέλαση.

Exit mobile version