Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μυρτώ ΑΕΚ: Το όμορφο “κορίτσι της Πάρου” συγκίνησε το “Καραϊσκάκης”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μυρτώ ΑΕΚ: Το όμορφο “κορίτσι της Πάρου” συγκίνησε το “Καραϊσκάκης”

Μυρτώ ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός κάλεσε την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, τη γνωστή φίλη της ΑΕΚ η οποία έχει κινητικά προβλήματα μετά την άνανδρη επίθεση που υπέστη το 2012.

Μυρτώ ΑΕΚ: Με ένα συγκινητικό βίντεο υποδέχτηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Μυρτώ στο Γ. Καραϊσκάκης, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η γνωστή φίλαθλος της Ένωσης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τη στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους οι δυο ομάδες και στη συνέχεια παρακολούθησε το ντέρμπι.

Η παρουσία της έγινε γνωστή στον κόσμο και προκάλεσε ρίγος συγκίνησης σε όλους όσοι βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο. Μάλιστα, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε αφιέρωμα για την περιπέτεια της κοπέλας, που λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων. Μαζί με την Μυρτώ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και μία φίλαθλο της ομάδας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, την οποία είχε στο πλάι του ο Αντρέ Σιμόες.

“Στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” βρέθηκαν η Μυρτώ και η Τόνια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague, για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Με τη δύναμή τους μας γεμίζουν έμπνευση” έγραψε ο Ολυμπιακός στο twitter του και συνόδευε το παραπάνω μήνυμα με το ακόλουθο βίντεο.

Δείτε ακόμη:

“Η Μυρτώ γελούσε με όλη της την ψυχή στο νερό” – Η Μαρία Κοτρώτσιου, ελπίζει μόνο στον Θεό (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις