Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μπάρκα θέατρο: “Προτιμώ να δουλεύω με τον Χρήστο, η μαμά μου έχει τον αμάζευτο” (vid)
LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα θέατρο: “Προτιμώ να δουλεύω με τον Χρήστο, η μαμά μου έχει τον αμάζευτο” (vid)

Δανάη Μπάρκα θέατρο: Η νεαρή ηθοποιός, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαμά Ρόζα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου και αποκάλυψε ότι το προηγούμενο βράδυ την απείλησε πως θα καλούσε την αστυνομία.

Δανάη Μπάρκα θέατρο: Η Δανάη Μπάρκα έχει μια φανταστική σχέση με την μητέρα της, την πολύ γνωστή και λατρεμένη σχεδόν από όλους ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, με τους ρόλους ωστόσο μερικές φορές να αλλάζουν. Και οι δύο γυναίκες λατρεύουν να πειράζουν η μία την άλλη διαρκώς ενώ μέσα από τα social media η Δανάη Μπάρκα προσπαθεί συχνά να περάσει τα δικά της μηνύματα στους νέους και στις σχέσεις τους με τους γονείς τους. Πρόσφατα, η νεαρή ηθοποιός, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαμά Ρόζα» στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και αποκάλυψε ότι το προηγούμενο βράδυ την απείλησε πως θα καλούσε την αστυνομία.

«Προτιμώ να δουλεύω με τον Χρήστο. Η μαμά μου έχει τον αμάζευτο. Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα», είπε η Δανάη Μπάρκα με το γνωστό χιούμορ που τη χαρακτηρίζει. Μάλιστα, ανέφερε και ένα περιστατικό της προηγούμενης νύχτας: «Χθες της έστειλα μήνυμα στις 4 τα χαράματα, την απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία. Ήταν στις βεράντες και ούρλιαζε, εγώ ήμουν από κάτω. Της λέω έχουμε κλείσει τα πάντα, τα παράθυρα, ησυχάστε. Και μου γράφει ωχ συγγνώμη, καληνύχτα! Οι άνθρωποι είναι σαν τα 12χρονα κι εγώ η μαμά τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις