Τροχαίο στα Γιαννιτσά: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Μία νεκρή, έξι τραυματίες

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Γιαννιτσά: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Μία νεκρή, έξι τραυματίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο στα Γιαννιτσά: Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της και έξι άτομα τραυματίστηκαν μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε στην ΕΟ Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών.

27.10.2019 | 15:12

Τροχαίο στα Γιαννιτσά: Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από την Αλεξάνδρεια, στην περιοχή του ποταμού Λουδία, στον δρόμο Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών. Μια 88χρονη γυναίκα είναι νεκρή και έξι τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και δυνάμεις της πυροσβεστικής, που σύμφωνα με πληροφορίες, απεγκλώβισαν τη νεκρή γυναίκα και άλλα τρία άτομα. Οι υπόλοιποι επιβάτες των οχημάτων φέρουν πιο ελαφρά τραύματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών.

Το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός με την γυναίκα και την πεθερά του και ένα τζιπ στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι με τα δύο του παιδιά συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να χάσει την ζωή της. Τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τόσο στο ΙΧ όσο και στο τζιπ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ αυτοκίνητο έβγαινε από τον δρόμο της Κρύας Βρύσης, ενώ το τζιπ είχε κατεύθυνση προς την Αλεξάνδρεια προερχόμενο από τα Γιαννιτσά.

Exit mobile version