Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κόρινθος: Νεκρός 50χρονος μοτοσικλετιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κόρινθος: Νεκρός 50χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο Κόρινθος: Συγκλονισμένη παραμένει η Κόρινθος από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Αλμυρή-Κατακάλι.

Τροχαίο Κόρινθος: Συγκλονισμένη είναι όλη η Κόρινθος λόγω του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στον δρόμο Αλμυρή-Κατακάλι. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 50χρονου μοτοσικλετιστή. Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr, στιγμές μετά το τραγικό περιστατικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, ωστόσο μόλις έφτασε στο νοσοκομείο απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στη Μύκονο, στην επαρχιακή οδό Χώρας – Αεροδρομίου. Μία γουρούνα στην οποία επέβαιναν ένας 38χρονος, με μία 28χρονη με καταγωγή από τις ΗΠΑ, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ., το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και το οποίο οδηγούσε ένας 37χρονος. Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού της γουρούνας και ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού της. Τραυματισμένος, αλλά ελαφρά, είναι επίσης και ο οδηγός του Ι.Χ. Οι δύο τραυματισμένοι άνδρες μεταφέρθηκαν από το νησί με ελικόπτερο στο Θριάσιο νοσοκομείο για τη νοσηλεία τους. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Τροχαίο Κόρινθος: Ακόμα ένα τροχαίο στην Πατρών – Κορίνθου με αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες

Επιπλέον έναν μήνα πριν είχε σημειωθεί ένα άλλο τροχαίο στην Πατρών – Κορίνθου  στο 92ο χιλιόμετρο. Το δυστύχημα συνέβη στο ύψος του Ζευγολατιού το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνθρωπος έχασε ακαριαία τη ζωή του από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια του οχήματος. O oδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες, ειδικό διασωστικό όχημα της Π.Υ Κιάτου, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και ασθενοφόρα ΕΚΑΒ. Εξαιτίας του τροχαίου παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό και οι άντρες της τροχαίας υποχρεώθηκαν να καταβάλουν προσπάθειες για να  διευκολύνουν την κυκλοφορία, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Τροχαίο Κόρινθος: Τραγικό βίντεο από την θανατηφόρα σύγκρουση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις