Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ολυμπιακός – Μπάγερν επεισόδια: Συνελήφθη ένας από τους χούλιγκανς – Ευρήματα… πολέμου
ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακός – Μπάγερν επεισόδια: Συνελήφθη ένας από τους χούλιγκανς – Ευρήματα… πολέμου

Ολυμπιακός - Μπάγερν επεισόδια: Τις ίδιες ώρες, στο σπίτι του, κατά την έρευνα παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκε  και κατασχέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί σε πραγματικό πόλεμο με θύματα.

Ολυμπιακός – Μπάγερν επεισόδια: Ένας 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο συνελήφθη από την Αστυνομία ως ένας από τους κουκουλοφόρους οι οποίοι εξαπέλυσαν άγρια επίθεση εναντίον οπαδών της Μπάγερν Μονάχου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, εκεί όπου διεξαγόταν ο αγώνας μεταξύ των νέων της γερμανικής ομάδας και του Ολυμπιακού.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τις ίδιες ώρες, στο σπίτι του, κατά την έρευνα παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκε  και κατασχέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί σε πραγματικό πόλεμο με θύματα. Παρόμοια ανατριχιαστικά “οπλοστάσια” στα χέρια χούλιγκανς, έφερε  στο φως η τριπλή έφοδος της  Αστυνομίας σε τρεις συνδέσμους φιλάθλων σε Πετράλωνα, Καλλιθέα, Πειραιά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη  το μεσημέρι της Τετάρτης,  ένας από τους δράστες της  επίθεσης σε βάρος φιλάθλων της Μπάγιερν κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικής συνάντησης με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, για την Youth league, στο προπονητικό κέντρο Ρέντη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που έχει αναλάβει την έρευνα για τα έκτροπα που εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες έφθασαν στον πρώτο εκ των κουκουλοφόρων και από την αξιοποίηση του αριθμού κυκλοφορίας σε ένα από τα δίκυκλα με τα οποία κινήθηκαν οι χούλιγκανς στου Ρέντη. Σε έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψή του στην οικία του στον ΄Αγιο Δημήτριο,  κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρα, πενήντα σφαίρες,  δύο μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface  (υφασμάτινη και πλαστική), δέκα φωτοβολίδες χειρός, δύο ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), τρεις  πτυσσόμενοι μεταλλικοί σουγιάδες,  τέσσερις κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, τρία πακέτα πυροτεχνημάτων, πενήντα εννέα κροτίδες, τρία usb και δύο κάρτες μνήμης, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Τα ευρήματα παραπέμπουν σε πόλεμο

Όλα τα ευρήματα που παραπέμπουν σε “πόλεμο”, αλλά ιδιαίτερα τα ψηφιακά μέσα που κατασχέθηκαν και τα κινητά τηλέφωνα, πιθανότατα θα σταθούν η αφετηρία για το ξετύλιγμα ολόκληρου κυκλώματος χούλιγκανς και ίσως δοθούν απαντήσεις καταχωρισμένες σ αυτά είτε για επιθέσεις που έχουν γίνει είτε προγραμματίζονταν στο άμεσο μέλλον. Παράλληλα, όπως προαναφέρθηκε, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τρεις συνδέσμους φιλάθλων σε Πειραιά, Καλλιθέα και Πετράλωνα. Σε δύο από  αυτούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  δύο ξύλινα κοντάρια, δύο μεταλλικές ράβδοι, δύο μαχαίρια, μία μάσκα κάλυψης προσώπου, οκτώ φωτοβολίδες χειρός και μία αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας μεταξύ των νέων των δύο ομάδων βρισκόταν στο 83ο λεπτό, όταν περίπου τριάντα χούλιγκανς με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο! Οι παίκτες των δύο ομάδων έπαθαν σοκ από την εισβολή των ροπαλοφόρων κουκουλοφόρων, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον οπαδών της Μπάγερν, που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου στο Ρέντη και χαίρονταν το ευρωπαϊκό παιγνίδι των νέων!

Οι φίλοι της Μπάγερν, που είχαν ακολουθήσει στη χώρα μας την αγαπημένη τους ομάδα η οποία έπαιξε και με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιον Λιγκ, υποχώρησαν τρομοκρατημένοι, ενώ οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας έτρεξαν έντρομοι προς τα αποδυτήρια, μένοντας πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Ο διαιτητής διέκοψε το παιγνίδι προσωρινά, αλλά πλέον είναι σοβαρός ο κίνδυνος επιβολής τιμωρίας στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις