Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φωτεινή Πιπιλή υγεία: “Έφτασα πριν τον θάνατο” – Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη
LIFESTYLE

Φωτεινή Πιπιλή υγεία: “Έφτασα πριν τον θάνατο” – Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Φωτεινή Πιπιλή υγεία: Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για την περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε το 2015.

Φωτεινή Πιπιλή υγεία: Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από τέσσερα χρόνια μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα». «Το 2015 είχα μια περιπέτεια υγείας που δεν είχα πάρει χαμπάρι. Χαμπάρι πήρα ότι είμαι ένα βήμα πριν το… άντε γεια, όταν πήγα προληπτικά για εξετάσεις, επειδή είχα κάποιες ενοχλήσεις. Πήγα προληπτικά και βρέθηκα στο χειρουργείο. Κράτησε αυτή η περιπέτεια τρεις μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ. «Είχα μια ενόχληση, με ψάξανε και στο τέλος καταλάβαμε ότι είχε βουλώσει τελείως η αριστερή καρωτίδα, όταν λέμε τελείως, τελείως. Εγώ ήμουν τυχερή και στη συγκυρία, το ότι πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο με τάξη και σειρά. Ό,τι μου είπαν οι γιατροί να προσέξω, ήταν κανόνας», πρόσθεσε η Φωτεινή Πιπιλή.

Αφού αναφέρθηκε στους σταθμούς της καριέρας της αλλά και στα πρώτα της βήματα στη δημόσια και μετέπειτα στην ιδιωτική τηλεόραση, η Φωτεινή Πιπιλή θυμήθηκε τη συμμετοχή της στo show χορού του ΑΝΤ1, Dancing With The Stars δίνοντας τη δική της απάντηση στα τότε σκληρά σχόλια. «Στο DWTS πήγα με πολύ μεγάλη χαρά γιατί ήταν κάτι που εξέφραζε και δεν ξέχασα ποτέ ότι ήμουν τηλεοπτικό πρόσωπο. Επειδή ήμουν βουλευτής εκείνη την περίοδο θα διέγραφα αυτό που με έκανε διάσημη και επιτυχημένη γιατί θα πρέπει επειδή είμαι βουλευτής να είμαι κάπως; Επίσης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ήθελα να βοηθήσω. Και τέλος, είμαι χορευταρού και είμαι άνθρωπος που χορεύω μόνη μου στο σπίτι μου για να κρατάω τη φόρμα μου, δεν έκανα κάτι εξωφρενικό» είπε.

Φωτεινή Πιπιλή: Η πορεία της

Η Φωτεινή Πιπιλή γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1950 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση (1973). Με το όνομα Φωτεινή Ανδρέου παρουσίαζε το 1972-73 ρεπορτάζ στην δημοσιογραφική εκπομπή της ΥΕΝΕΔ Σήμερα. Έχει παρουσιάσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στη δημόσια, ιδιωτική τηλεόραση και έχει διατελέσει αρχισυντάκτρια δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ. Παράλληλα με την τηλεοπτική της καριέρα, συμμετείχε ενεργά στο Γυναικείο Κίνημα. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά, ενώ πολύχρονη είναι η καθημερινή ραδιοφωνική παρουσία της στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Αντέννα», «Πλάνετ».

Από το 1986 ως το 1994 υπήρξε μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Μπότση για το καλύτερο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και δύο φορές από τον Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας με τη «Χρυσή Πένα». Τον Ιούνιο του 2002 ορίστηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων αρμόδια για θέματα επικοινωνίας. Στις εκλογές του 2007, του 2009, στις διπλές εκλογές του 2012, καθώς και σε αυτές του 2019 εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις