Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαρουφάκης Στράτου χορός: Ξεφάντωσαν σε παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης Στράτου χορός: Ξεφάντωσαν σε παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι (vid)

Βαρουφάκης Στράτου χορός: Το αγαπημένο ζευγάρι απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στους παραδοσιακούς χορούς, στο γλέντι των εγκαινίων της έκθεσης «Τόποι δημιουργίας», στο Μέτσοβο.

Βαρουφάκης Στράτου χορός: Στα εγκαίνια της έκθεσης «Τόποι δημιουργίας» στο Μέτσοβο βρέθηκε προ ημερών ο πρόεδρος του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου. Στο γλέντι που ακολούθησε έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και στο χορό. Στην έκθεση μετέχει με έργα της η Δανάη Στράτου. Μετά το τέλος των εγκαινίων, που έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, παρουσία και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ακολούθησε παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με κλαρίνα και απολαυστικούς μεζέδες. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιοποίησε το Pagenews.gr, χόρεψε μαζί με τη Δανάη Στράτου, υπό το βλέμμα της Λίνας Μενδώνη. Το γλέντι στήθηκε στο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ.

Σημειώνεται ότι η έκθεση γίνεται για να τιμηθούν τα 30 χρόνια από την ίδρυση της «Πινακοθήκης Ευάγγελος Αβέρωφ» και τα 60 από το οινοποιείο «Κατώγι Αβέρωφ», που αποτελούν έργα του αείμνηστου πολιτικού. Η υπουργός Πολιτισμού, πάντως, δεν περίμενε ότι μετά από μια τέτοια όμορφη ημέρα θα είχε να αντιμετωπίσει την υπόθεση με την ταινία Joker. Το βράδυ της ημέρας των εγκαινίων για τη συμπλήρωση, των 30 χρόνων λειτουργίας της Πινακοθήκης στο Μέτσοβο και των 60 χρόνων από τη δημιουργία του οινοποιείου «Κατώγι» από τον Βαγγέλη Αβέρωφ, έγινε και η παρέμβαση των αστυνομικών στο σινεμά, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας Joker.

Βαρουφάκης Στράτου χορός: Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις