GNTM 2 αποχώρηση: Tο κορίτσι που έφυγε – Την ”έκαψε” ο ταύρος

LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Tο κορίτσι που έφυγε – Την ”έκαψε” ο ταύρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

GNTM 2 αποχώρηση: Άρωμα ροντέο είχε η νέα δοκιμασία του GNTM, με τον μαινόμενο ταύρο να "καίει" την παίκτρια, που είχε καταφέρει δύο φορές να κρατηθεί εντός παιχνιδιού.

23.10.2019 | 10:29

GNTM 2 αποχώρηση: Η χθεσινή δοκιμασία του GNTM 2 είχε άρωμα ροντέο, με τον μαινόμενο ταύρο να “καίει” την παίκτρια, που είχε καταφέρει δύο φορές να κρατηθεί εντός παιχνιδιού. Μετά από δύο φορές που παραλίγο να βρεθεί εκτός GNTM, τελικά η εξολοθρευτής δεν τα κατάφερε και με τη χειρότερη φωτογραφία της δοκιμασίας αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο λόγος για την Γκλόρια, το όμορφο μοντέλο σε…μικρή συσκευασία που βγήκε στον «τάκο» με την Όλγα και την Ασημίνα. Η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα κορίτσια αν πιστεύουν στον εαυτό τους, με την Ασημίνα να ήταν η πρώτη που επέστρεψε «ασφαλής» στο σπίτι. Παρότι η κριτής  ζήτησε από την Όλγα να ελέγξει τα νεύρα και τη συμπεριφορά της, τελικά την ανακοίνωσε ότι εκείνη παραμένει στο GNTM.

Η Γκλόρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κλάματά της κι αγκάλιασε τη Βίκυ Καγιά, με τη Νίνα να στεναχωριέται που έφυγε η φίλη της. Μέσα σε φορτισμένο κλίμα λοιπόν ήρθε η τελευταία αποχώρηση στο GNTM 2 το βράδυ της Τρίτης. «Κορίτσια, μόνο μία θα πρέπει να παραμείνει στον διαγωνισμό και κάθε εβδομάδα αυτό θα γίνεται. Με βαριά καρδιά αλλά έτσι είναι. Αυτή είναι η Όλγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Πλέον δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, με παίρνει πολύ από κάτω» σχολίασε η Όλγα στην κάμερα.

GNTM 2 αποχώρηση: Τα δάκρυα του μοντέλου για την αποχώρησή της

GNTM 2 αποχώρηση: Η δοκιμασία με…rodeo

GNTM 2 αποχώρηση: Λίγα λόγια την Γκλόρια Ντενίκη

Η Γκλόρια Ντενίκη είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που κατάφεραν και πήραν μία θέση στο σπίτι του Next Top Model 2. Μάλιστα, ήταν μία από τις πρώτες κοπέλες που ήταν υποψήφια για αποχώρηση. Τελικά, κατάφερε τότε να κρατήσει τη θέση της μέσα στο παιχνίδι και προσπάθησε να αποδείξει στους κριτές ότι μπορεί να τα καταφέρει. Είναι 21 χρονών και έχει γεννηθεί στο Κισινάου της Μολδαβίας. Σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στον τομέα των τουριστικών, ενώ όσον αφορά τον χώρο εργασίας έχει δουλέψει ως υποδοχή σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Με το modelling ασχολείται τα τελευταία χρόνια και γι αυτό έχει συμμετάσχει σε τοπικά καλλιστεία και fashion shows. Επιπλέον, έχει φωτογραφηθεί για ηλεκτρονικά καταστήματα, ενώ το όνειρό της είναι να καταφέρει να ασχοληθεί παράλληλα με τον χώρο της μόδας και με τις σπουδές της στο χώρο του τουρισμού. To motto της είναι το όνομα της «Γκλόρια σημαίνει δόξα και νίκη» και μένει στη Θεσσαλονίκη.

GNTM 2: Οι συντελεστές του διαγωνισμού

Το GNTM, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, έχει επιστρέψει δυναμικά στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι 4 σπουδαίοι κριτές του GNTM, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου αξιολογούν τις υποψήφιες  μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των κοριτσιών, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρούσα σε κάθε δοκιμασία είναι και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί,  η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

Exit mobile version