alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Ξανά μπαμπάς ο παρουσιαστής
LIFESTYLE

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Ξανά μπαμπάς ο παρουσιαστής

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγες ημέρες ο γνωστός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Ο διάσημος παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Αυτή τη φορά το νέο μέλος της οικογένειας του δημοφιλούς παρουσιαστή, θα είναι αγοράκι. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Κανάκης, είναι ήδη πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο γεννήθηκε το 2016. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», οι συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη ήταν αυτοί που του αποκάλυψαν το φύλο του μωρού. Η γυναίκα του Αντώνη Κανάκη, Επιστήμη, είναι στον μήνα της και γεννά από μέρα σε μέρα. Η τελευταία ημερομηνία που τους έχει δώσει ο γιατρός είναι σε 15 μέρες από σήμερα.

Ο ερχομός του γιου, επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο και την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα, καθώς η πρώτη ημερομηνία που είχε δώσει ο Αντώνης Κανάκης για να ξεκινήσει η εκπομπή, ήταν η Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Όμως, υπάρχει η προοπτική να μεταφερθεί για τις 18 Νοεμβρίου. Ο Κανάκης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1969 στη Θεσσαλονίκη από την νοικοκυριά Ευγενία και τον καθηγητή αγγλικών Γιάννη-Δανιήλ Δούμα και έχει μία αδερφή, την Κέννυ. Στα νεανικά του χρόνια, πουλούσε σνακ στον κινηματογράφο, έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρος. Στην ηλικία των 15 ετών ως DJ. Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκε από την ηλικία των δώδεκα ετών, σε πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης έως το 1987, όπου και διάλεξε το επώνυμο Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Για δεύτερη φορά πατέρας ο παρουσιαστής

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Η σκληρή ανακοίνωση της συντρόφου του Κανάκη

Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα ΜΜΕ. Η Επιστήμη Μπόνου, σύντροφος του Αντώνη Κανάκη και μητέρα του 8 μηνών παιδιού του απευθύνθηκε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ, με μια σκληρή ανακοίνωση. Αφορμή για αυτή την ανακοίνωση στάθηκε το γεγονός ότι παπαράτσι φωτογράφησαν την ίδια και το παιδί της σε ιδιωτικές στιγμές και μέσω αυτής προσπαθεί να μπλοκάρει τη δημοσιοποίησή τους, όπως προκύπτει από όσα αναφέρονται. Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν 8 μήνες, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη τους και την προσωπική τους ζωή, και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει μαζί καμία δημόσια εμφάνιση.

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: H αναλυτική ανακοίνωση από την δικηγόρο της Επιστήμης

Αναλυτικά, ακολουθεί η ανακοίνωση της Χριστίνας Παναγουλέα, της δικηγόρου της Επιστήμης Μπόνου:

«Προς Υπεύθυνους έκδοσης και διευθυντές περιεχομένουσύνταξης εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, ιστοσελίδων, sites, blogs, ιστοτόπων κ.λ.π.

Κυρίες και Κύριοι

Τις τελευταίες 2 ημέρες η εντολέας μου κα Επιστήμη Μπόνου παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους. Επιθυμώ για λογαριασμό της, αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, να σας γνωστοποιήσω ότι η λήψη αυτών των φωτογραφιών έγινε χωρίς την απαιτούμενη από την ίδια άδεια και εφόσον σας προταθούν για δημοσίευση από το μέσο έντυπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συνιστά παράνομη πράξη. Η εντολέας μου ρητώς δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους δημοσιότητα, καθώς, δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν συνιστά «δημόσιο» πρόσωπο.»

«Το ίδιο ισχύει, προφανώς και για το ανήλικο τέκνο της. Συνεπώς και προς το σκοπό προστασίας των δικαιωμάτων της εντολέως μου, σας ενημερώνω πως, επειδή τυχόν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια και το παιδί της (μαζί ή μεμονωμένα), έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν στο μέλλον χωρίς την άδεια – συναίνεση της, η κυρία Επιστήμη Μπόνου δεν συναινεί σε καμία μορφή δημοσίευσης – αναδημοσίευσης, διακίνησης, προβολής φωτογραφιών με αυτό το περιεχόμενο, είτε τώρα, είτε στο μέλλον. Με την πεποίθηση ότι θα σεβαστείτε την ηθικά αλλά και νομικά κατοχυρωμένη επιθυμία της, σας μεταφέρω ήδη τις ευχαριστίες της. Η πληρεξούσια δικηγόρος. Χριστίνα Παναγουλέα».

Αντώνης Κανάκης δεύτερο παιδί: Συνέντευξή του κατά την πρώτη εγκυμοσύνη της συντρόφου του