Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που έφυγε από το σπίτι – “Επαναστάτησαν” τα κορίτσια
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που έφυγε από το σπίτι – “Επαναστάτησαν” τα κορίτσια

GNTM 2 αποχώρηση: Η απόφαση των κριτών να κρατήσουν τη Σουζάνα Κουόλ και τη Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο παιχνίδι προκάλεσε αντιδράσεις και σχεδόν καμία κοπέλα δεν χειροκρότησε, καθώς θεώρησαν πως είναι άδικο.

GNTM 2 αποχώρηση: Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, οι 19 υποψήφιες του GNTM έπρεπε να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη. Ένας αγώνας δρόμου έδωσε στρατηγικό πλεονέκτημα στη Σουζάνα Κουόλ, η οποία όμως δεν το χρησιμοποίησε με τον αναμενόμενο τρόπο. Η Ελευθερία έγινε το μήλο της έριδος όταν αποκάλυψε μπροστά στους κριτές ποιες είναι -ή δεν είναι- οι φίλες της. Οι εντάσεις στο σπίτι αυξήθηκαν και η συγκατοίκηση αποδείχθηκε δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο. Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέφτηκε το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας τη σέξι πλευρά τους. Στο πλατό οι κριτές είπαν τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν άρεσε σε όλα τα υποψήφια μοντέλα.

Η απόφαση των κριτών να κρατήσουν τη Σουζάνα Κουόλ και τη Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο παιχνίδι προκάλεσε αντιδράσεις και σχεδόν καμία κοπέλα δεν χειροκρότησε, καθώς θεώρησαν πως είναι άδικο. Η Χαρά Παππά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, ειδικά, ζήτησαν εξηγήσεις γι’ αυτό το πράγμα, και ειδικά για την παραμονή της Σουζάνας, ενώ και άλλες διαγωνιζόμενες είχαν την ίδια στάση.  Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση, με τους κριτές να αποφασίζουν πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ιωάννα.

GNTM 2 αποχώρηση: Έξαλλες οι παίκτριες

Η Σουζάνα Κουόλ παρέμεινε στο GNTM, παρόλο που δεν έβγαλε καλή φωτογραφία. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στις υπόλοιπες παίκτριες, οι οποίες ζήτησαν εξηγήσεις από τους κριτές. «Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Δεν είναι ότι είμαι υπέρ ή κατά κάποιων κοριτσιών, απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Σουζάνα είναι 4/4 κόνσεπτ εκτός θέματος. Και παρ’ όλα αυτά μένει στο παιχνίδι, λόγω της εμφάνισης. Μας φαίνεται παράξενο ότι υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν παραπάνω. Μου φαίνεται άδικο για τις κοπέλες (Γκλόρια – Ιωάννα) που βρίσκονται εκεί γιατί ξέρω πόσο προσπάθησαν», είπε η Χαρά Παππά.

«Και στα τέσσερα πλατό έχετε πει πόσο ωραίο σώμα έχει και ότι δεν το χρησιμοποιεί», τόνισε η Μαρία Μιχαλοπούλου. «Υπάρχει μοντέλο, ας είναι η Βίκυ Καγιά που είναι 30 χρόνια στο χώρο ή η Ηλιάνα, να μου πει γιατί διάλεξες αυτήν; Γιατί το κάνετε τώρα εδώ; Τη διάλεξα γιατί αυτή μου άρεσε. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η αισθητική μου, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Για ποιο λόγο πρέπει να δώσω αναφορά γιατί το κάνω; Εγώ κρίνω την εικόνα της Σουζάνας. Και με το απλό πράγμα που κάνει τελευταία στιγμή το σώζει. Γιατί είναι αυτό που είναι. Κάποια κοπέλα που δεν έχει τα χαρακτηριστικά της Σουζάνας πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω. Νομίζει ότι προσπαθεί; Ή απλά κάνετε το ίδιο πράγμα και νομίζετε ότι το ‘χετε;», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν θέλουμε να σας προσβάλλουμε, αλλά ήταν ένα κοινό μας σκεπτικό και θέλαμε να το εκφράσουμε», είπε η Κέισι Μίζιου. «Η Σουζάνα μπορεί να μην προσπαθεί, αλλά βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από άλλες που προσπαθούν πάρα πολύ, αλλά βγάζουν κακές εικόνες», σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

«Χαρά, πιστεύεις ότι γίνεται κάποια αδικία; Δεκτές οι ερωτήσεις, αλλά εδώ δεν γίνονται αδικίες. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί από εμάς. Και η Κάτια και η Ίλντα που είναι επαγγελματίες έχουν ακούσει τα εξ αμάξης. Ποιος δεν έχει ακούσει; Να σηκώσει το χέρι της αυτή που δεν έχει ακούσει αρνητική κριτική. Ποια; Άρα είναι άδικο που είστε όλες εδώ, ομαδική αποχώρηση την επόμενη φορά. Για συνέλθετε, σας παρακαλώ», είπε η Βίκυ Καγιά.

GNTM 2: Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας μετά την αποχώρησή της

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, το 21χρονο επίδοξο μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να μιλήσει για την εμπειρία του στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.
«Η περιπέτειά μου στο next top model έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη! Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν αλλά και όσους μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα! Το ταξίδι συνεχίζεται», ήταν το μήνυμα της Ιωάννας.

https://www.instagram.com/p/B35XRr-FwQM/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις