Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1: Έφυγε ο Νταμπίζας, νίκησε με Χατζηγιοβάννη (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1: Έφυγε ο Νταμπίζας, νίκησε με Χατζηγιοβάννη (vid)

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Με γκολ του Χατζηγιοβάννη που είχε να αγωνιστεί από τις 15 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1: Τη μία μέρα έφυγε ο Νταμπίζας και την άλλη ανανέωσε ο Χατζηγιοβάνης. Μέχρι που έφτασε η Κυριακή (20/10) για να επανεμφανιστεί ο νεαρός επιθετικός και να σκοράρει το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από τις 15 Σεπτεμβρίου είχε να αγωνιστεί ο Χατζηγιοβάνης αλλά όπως φάνηκε ήταν σαν να μην είχε λείψει ούτε μία μέρα.

Η αλλαγή ψυχολογίας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο που είχε πολύ καλή απόδοση. Λίγο πριν από το φινάλε του 45λεπτου σημειώθηκε το μοναδικό γκολ, με τον Μπουζούκη να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Χατζηγιοβάννη και εκείνος με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Φεύγει ο Αναστασίου

Ο Ατρόμητος ξόδεψε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να παρουσιάσει τίποτα και στο δεύτερο μέρος που ήταν βελτιωμένος δεν κατάφερε να είναι και αποτελεσματικός. Στο τέλος εκείνος που την πλήρωσε, αν κρίνουμε από τις αποδοκιμασίες και την αρνητική αντίδραση του κόσμου, ήταν ο Γιάννης Αναστασίου. Ήδη ο Έλληνας τεχνικός μετράει αντίστροφα και για τη θέση του προορίζεται ο Σάββας Παντελίδης. Είναι μάλιστα θέμα χρόνου να προχωρήσει στην αλλαγή η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (80′ Μπαένα), Ανδρούτσος (69’ Νταβιώτης), Γιακουμάκης, Μανούσος, Ρόσα (61’ Βέλλιος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Ζαχίντ (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (71’ Κολοβός), Καμπετσής.

Δώνης: «Εγώ την τελευταία λέξη»

Δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις για τον Νίκο Νταμπίζα στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης. Και ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε, είναι ότι ο Χατζηγιοβάνης θα έπαιζε ακόμη και αν είχε παραμείνει εκείνος στη θέση του τεχνικού διευθυντή. «Ο Νίκος Νταμπίζας δούλεψε πολύ σκληρά. Το γεγονός ότι η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση είναι κάτι άλλο. Η συνεργασία μας με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Ο Νίκος βγήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου και προσπάθησε να βάλει κάποια πράγματα σε μια σειρά. Ο Τάσος θα ξεκινούσε σήμερα, είτε με τον Νταμπίζα είτε όχι» τόνισε ο Δώνης και αναφερόμενος στον νεαρό ποδοσφαιριστή υπογράμμισε: «Θα σας πω τώρα που τέλειωσε η υπόθεση, τι λάθος έκανε σε όλη αυτή την περίοδο. Του έλεγα αν η πρόθεσή σου ήταν να μείνεις, πρέπει να το δηλώσεις, όπως έγινε με τον Μπουζούκη».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να μείνει χωρίς τεχνικό διευθυντή, είπε: «Εγώ είμαι προπονητής. Στην ομάδα υπάρχουν και διοικητικές θέσεις. Στο 90% έχω δουλέψει με τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τρέξουν μέσα στην εβδομάδα και για την Ακαδημία και για τις ανανεώσεις. Όλα αυτά τα θέματα, αν δεν υπάρχει το δικό μου ΟΚ, δεν θα προχωρούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις