Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παλαίμαχος – κάνναβη: Συνελήφθη με κάνναβη πρώην ποδοσφαιριστής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παλαίμαχος – κάνναβη: Συνελήφθη με κάνναβη πρώην ποδοσφαιριστής!

Παλαίμαχος - κάνναβη: Ένας 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στη μεγάλη κατηγορία συνελήφθη στο Κορωπί από τους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών λόγω μεταφοράς κάνναβης

Παλαίμαχος – κάνναβη: Ένας 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής με καριέρα κυρίως στην Β’ Εθνική αλλά και στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Κορωπί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο συγκεκριμένος άνδρας βρέθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του 2,2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε τρεις νάιλον συσκευασίες και οδηγήθηκε αμέσως στον εισαγγελέα.

Οι αρχές κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ αναζητούν ακόμη έναν συνεργό. Ωστόσο, σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι, το οποίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και οι συνεργοί του χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών, εντοπίστηκαν 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 300 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί και στο παρελθόν από την αστυνομία για άλλα αδικήματα, συμμετέχοντας σε συμμορία ληστών ως τσιλιαδόρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

“Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 18-10-2019 στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 45χρονος ημεδαπός για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 45χρονος να μεταφέρει εντός οχήματος, για λογαριασμού αλλοδαπού συνεργού του, τρείς (3) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -2- κιλών και -200- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, διενεργήθηκε έρευνα σε οικία η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την απόκρυψη των ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:

-90- κιλά και -110- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ
Πλήθος νάιλον συσκευασιών και δύο μονωτικές ταινίες
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Επίσης, κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις