Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν Μονάχου: Τρόμαξαν για καρδιακή προσβολή του Τολισό! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν Μονάχου: Τρόμαξαν για καρδιακή προσβολή του Τολισό! (vid)

Μπάγερν Μονάχου: Διακόπηκε η προπόνηση της Μπάγερν μόλις ο Γάλλος ποδοσφαιριστής κάθισε στο έδαφος και παραπονέθηκε ότι πονάει στο στήθος

Μπάγερν Μονάχου: Πάγωσαν στην προπόνηση της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου και ο προπονητής της ομάδας Νίκο Κόβατς μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Κορεντίν Τολισό κάθισε στο έδαφος και άρχισε να παραπονιέται ότι πονάει στο στήθος. Σύμφωνα με την γερμανική «Bild» το προπονητικό επιτελείο έδωσε εντολή να σταματήσει η προπόνηση και οι γιατροί μετέφεραν άμεσα τον ποδοσφαιριστή για εξετάσεις.

Εκείνο που άγχωσε όλους όσοι βρίσκονταν στην προπόνηση, ήταν οι πόνοι που φάνηκε να αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής, σε σημείο να νομίζουν ότι υπέστη καρδιακή προσβολή! Ο τρόπος μάλιστα που κρατούσε το στήθος του και όσα έλεγε εκείνη την ώρα στους συμπαίκτες του ήταν ο βασικός λόγος που σταμάτησε η προπόνηση. Λίγες ώρες αργότερα πάντως η επίσημη τοποθέτηση της Μπάγερν ήταν ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τον παίκτη. Ζαλάδα και πονοκέφαλος ήταν τα επόμενα συμπτώματα, οπότε όλα… καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=W62xpD8NuMU

 

Πέρισιτς: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο “Καραϊσκάκης”»

Μπορεί να μην ήταν παρών με την Μπάγερν πριν από τρία χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο είχε πάρει μια γεύση από την έδρα του Ολυμπιακού όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ. Ο Ιβάν Πέρισιτς δεν έχει ξεχάσει την καυτή έδρα των «ερυθρόλευκων». Σε δηλώσεις του τόνισε: «Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και υπάρχει πολύ πάθος στις εξέδρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε το προβάδισμα, διαφορετικά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς. Έχω παίξει στην Ελλάδα κάποιες φορές. Η ατμόσφαιρα κατατάσσει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ματς ειδικών καταστάσεων. Θυμίζει το πάθος που βρίσκεις σε γήπεδα όπως της Κροατίας και της Τουρκίας. Μου αρέσει αυτό, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή».

Ο Κροάτης εξτρέμ θεωρεί μάλιστα κομβικό το παιχνίδι της Τρίτης (22/10) για την πρόκριση στους 16. «Δεν τα πήγαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga και θέλουμε να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Πάμε στον Πειραιά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Εάν το καταφέρουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο στους “16” της διοργάνωσης» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις