Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2: Ματσάρα στο Αγρίνιο (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2: Ματσάρα στο Αγρίνιο (vid)

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-2: Ούτε στην επιστροφή του Μάκη Χάβου κατάφερε να κάνει την πρώτη φετινή νίκη του ο Παναιτωλικός, που έφερε 2-2 με την ΑΕΛ

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2: Η παρουσία του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού, στην τρίτη θητεία του στην τεχνική ηγεσία, δεν ήταν αρκετή για να φέρει την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Αγρινίου έφερε 2-2 με την ΑΕΛ, για την 7η αγωνιστική της Super League 1, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι, με τη διαφορά ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου (19/10) ήταν ματσάρα. Κερδισμένη επί της ουσίας ήταν η θεσσαλική ομάδα, που διατήρησε το αήττητο για τέταρτη σερί αγωνιστική.

Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν ο MVP της αναμέτρησης, αφενός γιατί με δικό του γκολ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, αφετέρου είχε την ασίστ στο πρώτο και εντυπωσιακή εμφάνιση σε όλο το 90λεπτο. Στα 38 δείχνει να περνάει δεύτερη νεότητα ο έμπειρος σέντερ μπακ. Στο 28′ με κεφαλιά πάσα έδωσε τη δυνατότητα στον Μιχαήλ να ανοίξει το σκορ για την ΑΕΛ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντίας ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους Αγρινιώτες, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεργασία της αντίπαλης άμυνας.

Γκολ στην πρώτη επαφή ο Μπαΐροβιτς

Από το 60′ και μετά ο Παναιτωλικός άρχισε να δημιουργεί τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 78′ ο Μπαΐροβιτς πέτυχε το 2-1 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αλλά η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε πολύ. Στο 82′ 0 Μόρας με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Γιαννακόπουλου (είχε πολλές κακές τοποθετήσεις και επιλογές) και ισοφάρισε 2-2. Για τον Παναιτωλικό ήταν μόλις ο δεύτερος πόντος στο πρωτάθλημα και το δεύτερο σερί ματς που απέφυγε την ήττα. Αν μη τι άλλο είναι ένα καλό ξεκίνημα για να συνέλθει και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μοράρ (77′ Μπαϊροβιτς), Σανιά, Ντάλσιο (74′ Ρομάν), Ντίας, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς, Σιέλστρεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ, Αριγίμπι (55′ Ντουάρτε).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας (90′ Ουάρντα), Σεσέροβιτς (68′ Φατιόν), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς (46′ Ντάουντα), Στάνκοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις