Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κικίλιας Ρουβίκωνας: “Ντου” στο γραφείο του υπουργού Υγείας – Μία προσαγωγή
ΕΛΛΑΔΑ

Κικίλιας Ρουβίκωνας: “Ντου” στο γραφείο του υπουργού Υγείας – Μία προσαγωγή

Κικίλιας Ρουβίκωνας: "Επίσκεψη" στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην οδό Κριεζώτου, στο κέντρο της Αθήνας έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας.

Κικίλιας Ρουβίκωνας: Τρικάκια και μπογιές πέταξαν μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χτύπησαν το …κουδούνι για να μπουν. “Κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία” έγραφαν τα φέιγ βολάν. Έριξαν μπογιές στην πόρτα φεύγοντας. Τους καταδίωξε αστυνομικός, και έγινε μια σύλληψη. «

Τέσσερα μέλη της αναρχικής ομάδας έκαναν το “ντου” στο γραφείο του υπουργού. Σύμφωνα πληροφορίες του iatropedia.gr, μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να δει τον Βασίλη Κικίλια. Όταν οι συνεργάτες του υπουργού της απάντησαν πως δεν ήταν εκεί αλλά στη Βουλή, τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο.

Ρουβίκωνας: Εισβολή στο τουρκικό προξενείο

Υπενθυμίζεται ότι χθες σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά την «εισβολή» μελών του Ρουβίκωνα και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης στο τουρκικό προξενείο. Τα άτομα αυτά διαμαρτύρονταν για τη στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία στη Συρία. Και αυτή τη φορά, μπήκαν στο κτίριο παριστάνοντας τους επισκέπτες. Στη συνέχεια ωστόσο άνοιξαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των Κούρδων και κατά της Τουρκίας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις αρχές.

Βίντεο μετά την εισβολή στο Τουρκικό προξενείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις