Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ραφαέλα Πλαστήρα: Σταρ Ελλάς 2019 η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα
LIFESTYLE

Ραφαέλα Πλαστήρα: Σταρ Ελλάς 2019 η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η Σταρ Ελλάς 2019, μετά από μια βραδιά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. 

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Ραφαέλα Πλαστήρα αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς στα «Καλλιστεία 2019» που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο Alhambra το βράδυ της Τετάρτης, με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου. Σε μια βραδιά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν δημιουργίες του Οίκου Τρανούλη και εντυπωσίασαν το κοινό. Η 20χρονη που έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι η Σταρ Ελλάς. Σύμφωνα με το βιογραφικό της στον διαγωνισμό ομορφιάς, η Ραφαέλα Πλαστήρα έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια.

Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση. Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

Ραφαέλα Πλαστήρα: Το instagram της νέας Σταρ Ελλάς

https://www.instagram.com/p/B26Dr2coJRN/?utm_source=ig_embed

Ραφαέλα Πλαστήρα:  Τι δήλωσε

«Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους. Πήρα δύο παγκόσμιους τίτλους στην Κορέα. Είμαι Ελληνίδα. Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Ολλανδία και τώρα επιστρέφω στην Ελλάδα μόνιμα», είπε η 20χρονη Ραφαέλα μετά την στέψη της.

Ραφαέλα Πλαστήρα

Καλλιστεία 2019: Μις Ελλάς και Β’ Σταρ Ελλάς

Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η 23χρονη Έρρικα Κολάνη από την Αθήνα, φοιτήτρια στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η οποία παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι. Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς στέφθηκε η 22χρονη Ιωάννα Χαντζή από τα Λουτρά Αιδηψού (Β.Εύβοια), που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

Η Μις Ελάς

View this post on Instagram

STAR HELLAS – MISS HELLAS 2019 Η Έρρικα Κολάνη είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι. Photo: @vagelis_valeodis Styling: @ritavasila_stylist Decoration: @kalianevents 
Hairstyling: @ginohairandmore 
MUA : @margobeauty.gr Pageant Coach: @vangelis_slv 
Swimwear: @bluepoint_beachwear 
Shoes: @tsakirismallas 
Jewelleries: @swarovski_addicted #starhellas #starhellas2019 #misshellas #misshellas2019 #roadtostarhellas #missworld #pageantslovers #beautypageant #beautypageants #beautyqueen #queen #missgreece #missgreece2019#roadtomissworld #roadtomissworld2019 #beautyqueens #queens #athens #greece #ΣταρΕλλάς

A post shared by STAR HELLAS | MISS HELLAS (@starhellas_official) on

Καλλιστεία 2019: Μις Τουρισμός 2019

Μις Τουρισμός 2019 αναδείχθηκε η 23χρονη Μαριάννα Περατσάκη, που σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.   Μις Τουρισμός 2019 η Μαριάννα Περατσάκη.

View this post on Instagram

STAR HELLAS – MISS HELLAS 2019 Η Μαριάννα Περατσάκη είναι 23 ετων. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικα και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια. Photo: @vagelis_valeodis Styling: @ritavasila_stylist Decoration: @kalianevents 
Hairstyling: @ginohairandmore 
MUA : @margobeauty.gr Pageant Coach: @vangelis_slv 
Swimwear: @bluepoint_beachwear 
Shoes: @tsakirismallas 
Jewelleries: @swarovski_addicted #starhellas #starhellas2019 #misshellas #misshellas2019 #roadtostarhellas #missworld #pageantslovers #beautypageant #beautypageants #beautyqueen #queen #missgreece #missgreece2019#roadtomissworld #roadtomissworld2019 #beautyqueens #queens #athens #greece #ΣταρΕλλάς

A post shared by STAR HELLAS | MISS HELLAS (@starhellas_official) on

Καλλιστεία 2019: Το μοντέλο του GNTM

Η Σάρα Τσέχου, το νεαρό μοντέλο που δοκίμασε την τύχη του στο GNTM έθεσε υποψηφιότητα στα Καλλιστεία 2019 και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της «Ελληνίδας 2019». «Νιώθω υπέροχα που έχω αυτόν τον τίτλο, αλλά θα ήθελα να έχω έναν καλύτερο τίτλο. Χαίρομαι όμως για τις φίλες μου που βγήκαν Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς και δεν πειράζει, στα επόμενα Καλλιστεία ίσως βγω» δήλωσε στο star.gr. Η ίδια μίλησε και για το ατύχημα που είχε στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model: «Στο GNTM είχα μία άτυχη στιγμή, με στεναχώρησε, αλλά κάθε εμπόδιο και για καλό. Πάμε δυναμικά για καλύτερα! Εγώ θα δοκίμαζα όλες τις δύσκολες δοκιμασίες και θα έκανα τα πάντα για να κερδίσω. Νικήτρια θεωρώ ότι θα είναι η Χαρά».

Όσα έγιναν τη βραδιά των καλλιστείων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις