GNTM 2 αποχώρηση: Τα νεύρα των κοριτσιών, ο έξαλλος Μπράτης και το “χώσιμο” των κριτών

LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Τα νεύρα των κοριτσιών, ο έξαλλος Μπράτης και το “χώσιμο” των κριτών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

GNTM 2 αποχώρηση: Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM μετά το makeover, τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν παράδοξες, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια καμπάνιας για τσάντες.

16.10.2019 | 07:52

GNTM 2 αποχώρηση: Νέα αποχώρηση παίκτριας από το GNTM 2. Αυτή που έφυγε από το ριάλιτι ήταν η Λυδία Κατσανικάκη, η οποία ουσιαστικά «πλήρωσε» την κακή φωτογράφηση που είχε στην τελευταία δοκιμασία. Στο τελευταίο επεισόδιο, η δοκιμασία που είχαν τα κορίτσια ήταν να σκεφτούν μία περίεργη και ξεχωριστή πόζα για να ποζάρουν με αξεσουάρ τα οποία και θα αναδείκνυαν. Όπως αποδείχθηκε για κάποιες, η δοκιμασία δεν ήταν εύκολη και η φωτογράφηση της Λυδίας μαζί με την Άννα Χατζή πήραν τις χειρότερες κριτικές.

Αντίθετα, καλύτερη φωτογραφία θεώρησαν οι κριτές αυτή της Ελευθερίας Καρναβά η οποία είχε κερδίσει και το golden pass. Έτσι, υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Λυδία, μαζί με την Άννα Μαρία, με την πρώτη να είναι η παίκτρια που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι. Μόλις έμαθε το αποτέλεσμα αγκάλιασε την Βίκυ Καγιά και στη συνέχεια πήγε στα υπόλοιπα κορίτσια όπου έβαλε τα κλάματα, συνειδητοποιώντας πως αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

GNTM 2 αποχώρηση: Δείτε το βίντεο

GNTM 2 αποχώρηση: Τι δήλωσε η Λυδία

GNTM 2: Κατέρρευσε η Άννα Χατζή

Το σετ στη φωτογράφιση του GNTM είχε τοποθετηθεί σε έναν χώρο όπου αποθηκεύονται εμπορευματοκιβώτια, ο ήλιος έκαιγε και οι συνθήκες της φωτογράφισης αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δύσκολες για ορισμένα κορίτσια. Μία εξ αυτών και η Άννα Χατζή, η οποία κατέρρευσε αμέσως μετά το τέλος της δικής της φωτογράφισης. Η Άννα δεν αισθανόταν καθόλου καλά, με την Έλενα Χριστοπούλου να τρέχει αμέσως δίπλα της. Άνθρωπος της παραγωγής, επίσης, πήγε να βοηθήσει και μετέφεραν την Άννα στη σκιά, η οποία έκλαιγε και αντιμετώπιζε πρόβλημα με την αναπνοή της.

«Αυτό που σκεφτόμουν στο τέλος ήταν μεν η απογοήτευση, αλλά με είχε επηρεάσει περισσότερο η ζέστη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν στιγμές που μου κοβόταν η αναπνοή», είπε μετά στην κάμερα η Άννα Χατζή.

GNTM 2: Ο σκληρός Μπράτης

Έξαλλος έγινε ο Άγγελος Μπράτης με την Άννα Χατζή. Ο γνωστός σχεδιαστής, την ώρα που οι κριτές έπρεπε να σχολιάσουν τη φωτογραφία της διαγωνιζόμενης, εξερράγη με τη στάση της και με τις απαντήσεις της. «Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης. «Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά και η Άννα Χατζή απάντησε: «Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό».

Η απάντησή της εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε: «Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

Ούτε το φωτογράφο άκουγες, ούτε εμένα άκουγες που είχα αναγκαστεί να φωνάζω για να με ακούς, λες κι εγώ είμαι εκεί διακοσμητικά και καθόμουν κάτω από τη ζέστη. Και ήσουν μόνο εσύ να υποφέρεις και ο φωτογράφος δεν υπέφερε. Αυτός που ήταν έξι ώρες και φωτογράφιζε, τον σκέφτηκες ή νομίζεις ότι εσύ είσαι κάτι ιδιαίτερο;».

GNTM 2: Πάγωσε το χαμόγελο της Μαρίας με την κριτική

Στο πλατό του GNTM, οι κριτές κάλεσαν τη Μαρία Μιχαλοπούλου μπροστά, προκειμένου να σχολιάσουν τη φωτογραφία της. Στάθηκαν, όμως, περισσότερο στη συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου.

«Δεν μπορούσα να ακούω την κυρία Ζενεβιέβ, με αποσυντόνιζε, δεν με βοηθούσε. Δεν με βοηθάει να μου μιλάνε εκείνη την ώρα. Πιο πολύ κόντρα για τον χαρακτήρα μου με πηγαίνει η Ηλιάνα, δεν της αρέσει η συμπεριφορά μου. Δεν με απασχολεί, να με κρίνει για τη δουλειά μου και όχι για τον χαρακτήρα μου και το χαβαλέ μου. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση ήμουν κυρία. Εκνευρίστηκα που δεν σχολίασαν τη φωτογραφία μου, αλλά σχολίασαν τη συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου. Θα τρελαθώ!», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Θέλεις και είσαι εδώ επειδή θέλεις να γίνεις μοντέλο ή σου αρέσει όλο αυτό που θα γίνει γύρω από το όνομά σου φεύγοντας από εδώ; Αυτό που ακούω από τους συναδέλφους μου είναι ότι… είναι πενταήμερη, που σημαίνει ότι ήρθες, περνάω καλά, χαβαλέ… Αλλά την ώρα της δουλειάς άμα γίνεται αυτό, δεν είναι πολύ ωραίο. Από φωτογράφιση κανονική θα σε διώξουν αν πας έτσι», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Exit mobile version