Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμαρχος Τρικάλων – νερό: Η συγγνώμη του Παπαστεργίου στους κατοίκους και το παράδειγμα προς μίμηση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Τρικάλων – νερό: Η συγγνώμη του Παπαστεργίου στους κατοίκους και το παράδειγμα προς μίμηση

Δήμαρχος Τρικάλων - νερό: Δωρεάν νερό για τέσσερις μήνες θα έχουν οι κάτοικοι σε μία συγκεκριμένη οδό στα Τρίκαλα σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δήμαρχος Τρικάλων – νερό: Συγγνώμη από τους κατοίκους των Τρικάλων που ταλαιπωρήθηκαν από τα προβλήματα στην υδροδότηση ζήτησε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Σε μια σπάνια κίνηση για τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά χρονικά της χώρας, ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή προς τους κατοίκους των περιοχών που ταλαιπωρήθηκαν από τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων και τους ανακοίνωσε ότι τους επόμενους τέσσερις μήνες θα έχουν δωρεάν ύδρευση.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δεν παρέλειψε μάλιστα να ασκήσει και δημόσια κριτική στην ΔΕΥΑΤ για τις ενέργειες της που είχαν σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι των Τρικάλων: «Στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δήμαρχος Τρικάλων – νερό: Δείτε την επιστολή που δημοσιεύει το trikalavoice.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις