Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 makeover: Το μαλλί αγορέ ή καρέ, τα κλάματα και οι κόντρες …για τρίχες
LIFESTYLE

GNTM 2 makeover: Το μαλλί αγορέ ή καρέ, τα κλάματα και οι κόντρες …για τρίχες

GNTM 2 makeover: Κάθε διαγωνιζόμενη του GNTM 2 υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να φτάσει λίγο πιο κοντά στο όνειρό της, όμως όταν το θέμα αφορά στα μαλλιά της, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

GNTM 2 makeover: Η ημέρα της… μεταμορφώσεως στο GNTM 2 έφτασε και και παραδοσιακά είχαμε κλάματα, υπερβολικές αντιδράσεις, αλλά και δάκρυα ευτυχίας. Το σημείο αυτό του παιχνιδιού έχει πάντοτε ενδιαφέρον. Κάθε διαγωνιζόμενη του GNTM 2 υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να φτάσει λίγο πιο κοντά στο όνειρό της να περπατήσει σε μια πασαρέλα, όμως όταν το θέμα αφορά στα μαλλιά της τότε τα πράγματα αλλάζουν. Βέβαια, το γεγονός πως τα κορίτσι θα έκοβαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό, για τον σύλλογο «Άλμα Ζωής», έκανε λίγο πιο εύκολη την αποστολή τους.

Η Βίκυ Καγιά, αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου ήταν εκεί, πλάι στις 20 παίκτριες του GNTM 2 για να συζητήσουν μαζί τις όποιες ενστάσεις τους και να τους εξηγήσουν πως, όπως λέει η ίδια η κριτής, με το makeover θα «μεταμορφωθούν από κορίτσια της διπλανής πόρτας, σε Top Model». Τα 20 υποψήφια GNTMs μεταμορφώθηκαν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks.

GNTM 2 makeover: Οι αντιδάσεις

Με χαμόγελο υποδέχτηκαν οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες στο GNTM 2 την αλλαγή στο look τους. Η στιγμή της αποκάλυψης επιφύλασσε άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες εκπλήξεις στις «ολοκαίνουριες» υποψήφιες του GNTM. Υπήρχαν και εκείνες οι κοπέλες που παρατηρούσαν και παρατηρούσαν στον καθρέφτη ένα γνώριμο πρόσωπο, που όμως δυσκολεύονταν να το αναγνωρίσουν. Αυτή η διαδικασία είναι πάντοτε αγαπημένη στο GNTM 2.  Σε ορισμένες περιπτώσεις το μήκος, το χρώμα, αλλά και η φόρμα των μαλλιών των κοριτσιών του GNTM 2 άλλαξε τελείως, με αποτέλεσμα να δίνει πραγματικά ένα αποτέλεσμα που δεν θύμιζε σε τίποτα την παίκτρια που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

GNTM 2 makeover: Η περίπτωση της Σουζάνας

Η Σουζάνα του GNTM 2 ήταν από τις πρώτες που έβαλαν τα κλάματα, όταν στα χέρια της έμεινε το look του κοντού ξανθού μαλλιού. Στο τέλος όμως, το μοντέλο κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και μάλλον ανακουφίστηκε. Η Σουζάνα από το GNTM μπορεί να δυσκολεύτηκε στην αρχή να δεχτεί πως θα έχει πιο κοντό και ξανθό μαλλί, αλλά φάνηκε να το απολαμβάνει. Ορισμένες από τις αντιδράσεις των παικτών του GNTM 2 είναι πραγματικά «όλα τα λεφτά». Το STAR δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο θα μπορέσετε να δείτε μέσα σε τρία λεπτά όλες τις αλλαγές και τις αντιδράσεις των παικτριών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις