Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Καρφώθηκε στην νταλίκα, ένας νεκρός(vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Καρφώθηκε στην νταλίκα, ένας νεκρός(vid)

Τροχαίο Αθηνών - Λαμίας: Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του.

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο το μεσημέρι στο 70o χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Olympus Plaza στα Οινόφυτα, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του. Ειδικότερα, ένα Ι.Χ κόλλησε κάτω από νταλίκα που οδηγούσε αλλοδαπός με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, να βρει ακαριαίο θάνατο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χρειαστούν πυροσβέστες από την περιοχή της Θήβας αλλά και των Οινοφύτων ώστε να ανασύρουν τον οδηγό από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Το τροχαίο δημιούργησε μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο για περισσότερο από μια ώρα μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

 Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Δείτε το βίντεο λίγη ώρα μετά την μοιραία σύγκρουση

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Το τροχαίο της Κρήτης 

Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και στην Κρήτη έπειτα από τροχαίο στην Σκαλέτα του Ρεθύμνου. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), το 5χρονο κοριτσάκι που επέβαινε στο ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν χθες το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο. Η 5χρονη, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, έφτασε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο ΠΑΓΝΗ από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και μετά το χειρουργείο στο οποίο αντιμετωπίστηκαν κάποια από τα τραύματα που έφερε, μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Παίδων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή.

Μαζί με το 5χρονο κορίτσι στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε και το αδερφάκι του 2,5 ετών που νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική και φέρει ελαφρύτερα, ορθοπεδικής φύσης τραύματα, όπως τόνισε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, ενώ στη βραχεία νοσηλεία έμεινε και η 31 ετών μητέρα των δύο παιδιών η οποία θα επανεξεταστεί από τους χειρουργούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις