Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η στιγμή της μεγάλης αλλαγής των μοντέλων
LIFESTYLE

GNTM 2: Η στιγμή της μεγάλης αλλαγής των μοντέλων

GNTM 2: Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αφού, εκτός από θεαματικές αλλαγές, θα έχει και έντονες αντιδράσεις, αλλά και εκπλήξεις.

GNTM 2: Το αποψινό επεισόδιο του GNTM δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αφού, εκτός από θεαματικές αλλαγές, θα έχει και έντονες αντιδράσεις, αλλά και εκπλήξεις. Η στιγμή που περίμεναν πολλοί τηλεθεατές έφτασε! Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα γίνει η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά των κοριτσιών του ριάλιτι μόδας και όπως μπορεί να δει κανείς στο τρέιλερ, δεν θα είναι όλες και τόσο ικανοποιημένες. Κάποιες θα δυσαρεστηθούν, ενώ άλλες θα βάλουν και τα κλάματα. Μετά από το ντους που έκαναν οι κοπέλες περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ήρθε η ώρα για το makeover. Οι κομμωτές θα βάλουν τα δυνατά τους, για να μετατρέψουν τα μαλλιά της κάθε κοπέλας στο look που θα έχουν τα μοντέλα στις φωτογραφίες, που θα επιλέξουν.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, θα υπάρχει στις αντιδράσεις της Έλενας Χριστοπούλου και της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Όπως σε κάθε επεισόδιο φυσικά, έτσι και στο σημερινό, το πιο σημαντικό κομμάτι αφορά το ποια θα καταφέρει να έχει την καλύτερη λήψη στη φωτογράφιση. Μετά από τις δύσκολες δοκιμασίες που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια στο ριάλιτι, τώρα θα πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, όταν θα σταθούν μπροστά από τον καθρέφτη και θα αντικρίσουν το νέο τους look.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου 14/10

GNTM 2: Η αλλαγή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM πειραματίζεται αρκετά, δοκιμάζει νέα πράγματα ενώ την έχουμε δει ακόμα και με περούκα. Το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM πειραματίζεται αρκετά, δοκιμάζει νέα πράγματα ενώ την έχουμε δει ακόμα και με περούκα. Και αφού όλα της πάνε καλά, έχει τρομερή διάθεση και κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν όλες. Αυτή τη φορά, άλλαξε και την απόχρωσή τους και την είδαμε λίγο πιο… ξανθιά. Έδωσε λίγο πιο ξανθούς τόνους στα μήκη των μαλλιών της και φώτισε το πρόσωπό της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πάρει φόρα και μη σας φανεί περίεργο εάν σε λίγο καιρό την δούμε με κατάξανθα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/B3hQLCtgr0E/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις